İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İstanbul'daki FETÖ operasyonunda 14 kişiden 10'u tutuklandı

Örgütün, Beylikdüzü il yapılanması ile Kadıköy ve Üsküdar TSK yapılanmalarında yönetici oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 14 kişiden 10'u tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2019 12:30, Son Güncelleme : 20 Nisan 2019 16:52
İstanbul'daki FETÖ operasyonunda 14 kişiden 10'u tutuklandı

İstanbul merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu

- Örgütün, Beylikdüzü il yapılanması ile Kadıköy ve Üsküdar TSK yapılanmalarında yönetici oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 14 kişiden 10'u tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden 10'u tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün Beylikdüzü il yapılanması ile Kadıköy ve Üsküdar TSK yapılanmalarında yönetici oldukları iddia edilen 17 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 16 Nisan'da İstanbul merkezli 6 ilde düzenlediği operasyonda, şüphelilerden 14'ünü yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 10'u tutuklanırken, 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Firari 3 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber