İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

FETÖ elebaşı yeni talimatlarını verdi

Teröristbaşı Gülen'den darbeyi tamamlama talimatı: Cennete giremezsiniz

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 24 Nisan 2019 07:10, Son Güncelleme : 24 Nisan 2019 08:27
FETÖ elebaşı yeni talimatlarını verdi

15 Temmuz'da hain bir darbe girişimine kalkışan FETÖ'nün ABD'de bulunan elebaşı yeni yayımlanan videosunda yaşanmış darbelerin günleri üzerinden açıklama yaptı, "15 Temmuz'u tamamlayın" talimatı verdi. Elebaşı Gülen, her zaman olduğu gibi örgüt mensuplarını yine 'cennete girme' vaadinde bulundu.

Yurt içindeki kritik kurumlarda yuvalanan örgüt mensupları ve yurt dışından aldığı destekle 15 Temmuz 2016'da alçakça bir darbe girişimine girişen ve 251 vatandaşımızın şehit olmasına neden olan FETÖ, elebaşı üzerinden darbe mesajları vermekten geri durmuyor.

ABD'de yaşayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, yayınladığı son videosunda örgüt üyelerine 15 Temmuz darbe girişimini tamamlama talimatı verdi.

Türkiye'de daha önce gerçekleşen darbelere atıfta bulunan eli kanlı terörist, bu ayların kirlendiğini, yarım kalan işlerin tamamlanması halinde örgüt mensuplarının cennete gidebileceğini söyledi.

FETÖ elebaşı konuşmasının bir kısmında, şöyle konuştu:

"Şimdiye kadar 27 Mayıs görmüş olanlar olarak, 12 Martı görmüş olanlar olarak, Haziran, Temmuz, Haziran görmüş olanlar... Bir de ne vardı Aralık filan mı? Aralık vardı galiba, bir de Temmuz vardı. Temmuz görmüş olanlar...

Ayların çoğu kirlenmiş. Efendim onların arındırılmasını Allah (celle celaluhu) size bırakmış. Cenab-ı Hakk size o kadar iş bırakmasaydı, onlarla beraber nasıl cennete girecektiniz ki? Hazreti Ebu Bekir ile beraber nasıl olacaktınız ki?"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber