İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kazada yaralananların yardımına vali ve sağlık müdürü koştu

Edirne'de meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Olay yerinden aracıyla geçen Vali Ekrem Canalp ve Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, yaralılarla ilgilendi ve sağlık ekiplerinden bilgi aldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2019 16:27, Son Güncelleme : 26 Haziran 2019 16:27
Kazada yaralananların yardımına vali ve sağlık müdürü koştu

Edirne'de trafik kazasında yaralanan ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği vatandaşlara, olay yerinden aracıyla geçen Vali Ekrem Canalp ve Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan da yardımcı oldu.

Alınan bilgiye göre, Samet Sarıca'nın kullandığı 59 PG 165 plakalı otomobil, ilçe girişindeki ışıklı kavşakta, Sezai Kartal'ın idaresindeki 39 AN 816 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle iki araç devrilip, ters döndü. Haber verilmesi üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada, sürücü Sarıca ve aracında yolcu olarak bulunan Nesibe Sevim ve Mert Sarıca ile diğer araçtaki Ömer Arslan ve Ayşe Kantar yaralandı.

Bu sırada, olay yerinden aracıyla geçen Edirne Valisi Ekrem Canalp ve Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan da yaralılarla ilgilendi ve sağlık ekiplerinden bilgi aldı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber