Kara yollarında durum

Kara yollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2019 09:21, Son Güncelleme : 30 Haziran 2019 09:22
Kara yollarında durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım, onarım ve asfalt yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle köprünün Avrupa-Asya yönü trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer yönden 2'şer şerit gidiş-geliş olarak izin veriliyor. Avrupa-Asya yönündeki çalışmaların tamamlanmasının ardından, köprünün karşı yönündeki Asya-Avrupa yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten 2'şer şeritten gidiş-geliş şeklinde sürdürülecek.

TEM Otoyolu'nun İzmit Doğu-Sapanca kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu nedenle 18.30'a kadar otoyolun İzmit-Adapazarı yönü ulaşıma kapatılıyor. Sürücüler İzmit Doğu Kavşağı'ndan D-100 yolunu takip ederek, Adapazarı kavşağından tekrar otoyola yönlendiriliyor.

TEM Otoyolu'nun Şekerpınar-Gebze kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapıldığından 21.00-06.00 saatleri arasında İstanbul-Ankara yönünde araç geçişine izin verilmiyor.

Sivrihisar-Polatlı yolunun 10-13. kilometrelerindeki köprü yapım çalışması nedeniyle bu istikamet trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer taraftan iki yönlü olarak sağlanıyor.

Giresun-Dereli yolunun 12-16. kilometrelerindeki çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak servis yolundan devam ediyor.

Beyşehir-Isparta yolunun 32-44. kilometreleri arasında devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak yürütülüyor.

Marmaris Ayrım-Köyceğiz-Ortaca yolunun 30-33. kilometrelerindeki çalışma nedeniyle, yolun bir bölümü araç trafiğine kapatılarak, geçişler diğer bölümden çift yönlü olarak sağlanıyor.

Kırşehir-Hacıbektaş-Nevşehir yolunun 8-12. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları sürüyor bu sebeple ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak devam ediyor.

Seydişehir-Akseki yolunun 21-37. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sürdürülüyor.

Suşehri-Gölova-Altköy yolunun 2-7. kilometrelerinde yapılan yol yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber