İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

TEM'de direksiyon başında kalp krizi geçirdi

TEM Otoyolu Avcılar mevkinde direksiyon başında kalp krizi geçirdiği öğrenilen bir sürücü, 2'si işçi servisi minibüsü olmak üzere toplam 6 araca çarptı. Kaza sonrası bölge de oluşan trafik yoğunluğu ise havadan görüntülenirken, sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2019 08:54, Son Güncelleme : 05 Temmuz 2019 10:06
TEM'de direksiyon başında kalp krizi geçirdi

07.50 sıralarında TEM Otoyolu Avcılar Gişeleri mevkisi İstanbul istikametinde, 43 BA 040 plakalı aracın sürücüsü, orta yaşlı erkek şahıs direksiyon başında bir anda fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği söylenilen sürücü, 2'si işçi servisi minibüsü olmak üzere toplam 6 araca çarptıktan sonra emniyet şeridi kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi.

Sürücünün fenalaştığını gören diğer araç sürücüleri ise 112 sağlık ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen ekipler durumunun ağır olduğu öğrenilen sürücüyü hastaneye kaldırdı. Trafik ekipleri ise sürücülerin ehliyet ve ruhsatlarını alarak olayla ilgili inceleme yaptı.

Yaşanan olayda aracı maddi hasar gören bir başka sürücü ise olay anını anlattı. Trafik yoğunluğu ise havadan drone ile görüntülendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber