Yeni Trend... Yaşlandırma programı

En çok kullanılan sosyal medya araçlarından biri olan İnstagram'da şu sıralar popüler olan bir akım mevcut. Yaşlandırma programı olarak bildiğimiz uygulama kişilerin kendi fotoğraflarının 30-40 yıl sonraki halini gösteriyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Temmuz 2019 13:55, Son Güncelleme : 16 Temmuz 2019 14:04
Yeni Trend... Yaşlandırma programı

İşte detaylar..

Sadece bununla da kalmayıp aynı zamanda farklı cinsiyetteki halini de gösteren uygulamayı herkes merak etmeye başladı. Bireyler "Yaşlandırma programının adı nedir?" şeklinde araştırmalar yaparken bu uygulamayı kullananlar ise oldukça memnun. Peki yaşlandırma programı nasıl kullanılır? İşte ayrıntılar..

Son zamanlarda popüler hale gelen kendi fotoğraflarının yaşlandırılmış hali ile farklı cinsiyetteki durumunu gösteren uygulamanın adı ve detayları oldukça merak ediliyor. Bireyler "Yaşlandırma programının adı nedir?" şeklinde aramalar yapmaya başladı. İnstagram'da yaşlandırma tekniği ile paylaşılan fotoğraflar her geçen gün artarken bu durum adeta bir akım haline dönüştü.

YAŞLANDIRMA PROGRAMI NEDİR?

Sosyal medya da adeta bir akım haline gelen yaşlandırma tekniği ile fotoğrafının yaşlandırılmış hali adeta paylaşım rekorları kırıyor.

Herkes programın adını ve başka ne gibi özelliklerinin olduğunu merak ederken, tüm detayları sizin için haberimizde topladık.

Instagram, Snapchat gibi sosyal medya uygulamalarında insanlar yüzlerine efekt yaparak fotoğrafını paylaşıyordu. Birçok efektle birlikte bu sosyal medya uygulamalarına yeni bir uyulama daha eklendi.

IOS ve Android tabanlı telefonların yanı sıra web üzerinden de kullanılabilen FaceApp uygulaması, kullanıcıların yeni gözdesi olmuş durumda...

Bu akıma ünlü isimlerde dahil oldu

Öyle ki sosyal medyada herkes bu uygulama ile yaşlandırma efekti veren programı kullanarak fotoğrafını paylaşıyor.

FaceApp uygulamasında ise sadece yaşlandırma tekniği yok, fotoğrafınızı eklediğinizde kadınsanız erkeğe, erkekseniz kadına çevirebiliyor.

Sadece bunlarla da sınırlı değil; saç renginizi, saç şeklinizi sakallı sakalsız halini merak edenler de bu uygulamaya başvuruyor.

FACEAPP UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR VEYA NASIL KULLANILIR?

IOS ve Android tabanlı telefonlarda bulunan AppStore ve Google Play'e girerek bu uygulamayı indirebilirsiniz. Kullanışlı arayüzü bulunan programda giriş yaptıktan sonra var olan bir fotoğrafınızı ekleyerek ya da hemen bir fotoğraf çekerek uygulamayı kullanabilirsiniz...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber