İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Antalya'da atlı polis birliğinin bayram mesaisi

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan atlı polis birliği, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ndeki bayram yoğunluğu nedeniyle devriye görevi yapıyor - Atlı polisler, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2019 16:01, Son Güncelleme : 11 Ağustos 2019 16:01
Antalya'da atlı polis birliğinin bayram mesaisi

Antalya'da Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanan Konyaaltı Sahili'nde görev yapan atlı polisler, tatilcilerin ilgi odağı oldu.

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 12 yıl önce kurulan atlı polis birliği, kentin farklı noktalarında görevini sürdürüyor.

Polis araçları ve motosikletlerinin inemediği plajlarda Kurban Bayramı dolayısıyla yoğunluk başlayınca atlı polislerin sahillerdeki devriyeleri artırıldı.

Her gün 10.00-12.00 saatlerinde devriye görevi yapan atlı polisler, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Atlara en fazla ilgiyi çocuklar gösteriyor.

Tatil için Ankara'da gelen Kamil Koyun, daha önce birçok yeri gezdiklerini ama ilk kez Antalya'da atlı polisler gördüklerini söyledi.

Atlı polislerin sahilde görev yapmalarının çok güzel bir görüntü oluşturduğunu belirten Koyun, "Onları sahilde görmek çok güzel, hoşumuza gitti. Kızım da özellikle çok sevdi, atları yakından sevme fırsatı bulduk." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber