Tunç Soyer kendi vakıf şirketine 8 milyon TL aktardı

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kardeşi Onur Soyer'i genel sekreterliğine getirttiği İzmir Turizm Tanıtma Vakfı'na, Büyükşehir bütçesinden 8 milyon 948 bin lira aktarma girişimine çok sert çıktı

Haber Giriş : 11 Eylül 2019 15:28, Son Güncelleme : 11 Eylül 2019 15:31
Tunç Soyer kendi vakıf şirketine 8 milyon TL aktardı

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, İzmir'deki skandala tepki gösterdi. Alpay Özalan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kendisinin yönetim kurulu başkanı olduğu ve en son kardeşi Onur Soyer'i genel sekreterliğine, danışmanı Güven Eken'i de müdürlüğüne getirttiği İzmir Turizm Tanıtma Vakfı'na (İZTAV), Büyükşehir bütçesinden 8 milyon 948 bin lira aktarmaya çalışmasına sert çıkarak, "Büyükşehir bünyesinde tanıtımı yapabilecek birim ve şirketler var. Neden vakıf?" dedi.

Alpay Özalan'ın o paylaşımı: Tunç Soyer, kendisinin başkanı olduğu ve kardeşi Onur Soyer'i genel sekreterliğine getirdiği İzmir Turizm Tanıtma Vakfı'na (İZTAV); Büyükşehir bütçesinden 8 milyon 948 bin lira aktarmaya çalışıyor. Büyükşehir bünyesinde tanıtımı yapabilecek birim ve şirketler var. Neden vakıf?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber