Görevde yükselme sözlü sınavında 100 tam puan veren 8. üniversite

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavında tüm adaylara 100 puan verdi.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 24 Eylül 2019 00:02, Son Güncelleme : 24 Eylül 2019 08:12
Görevde yükselme sözlü sınavında 100 tam puan veren 8. üniversite

Bildiğiniz gibi, üniversiteler için merkezi olarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca Anadolu Üniversitesine yaptırılan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 23 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Yapılan sınavın sonuçları ise 12 Nisan 2019 tarihinde açıklandı.

Bu süreçten sonra üniversitelerce gerçekleştirilen sözlü sınavlarda bazı yükseköğretim kurumlarından; Amasya Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Munzur Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Harran Üniversitesinden sonra Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi de sözlü sınava giren tüm adaylara 100 tam puan vererek sıralamayı bozmadı.

Yapılan sözlü sınavdan sonra 6 Şef, 1 Memur ve 1 Tekniker yazılı sınavda en yüksek puanı aldıkları için sözlü sınav sonrası doğrudan atanmaya hak kazandılar.

Bu kapsamda, ülkemizde adil ve tarafsız bir şekilde yürütülmesi oldukça güç olan sözlü sınav sürecini bu şekilde yöneterek, görevde yükselme ve unvan değişikliği yazılı sınavında onlarca mevzuatı ezberleyip başarılı olan personelinin hakkını veren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi yönetimini tebrik ediyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber