PTT, Dünyanın en büyük posta ve kargo fuarı Post EXPO 2019'da

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik: Post Expo, dünyanın en büyük posta ve kargo fuarı özelliği taşımaktadır. 200'den fazla uluslararası katılımcıyla, endüstri lideri iş ortaklarından yepyeni girişimlere kadar sektörü ileriye götüren en son yeniliklere ve teknolojilere ilk elden bakmak için mükemmel bir fırsat sunmaktadır

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2019 12:30, Son Güncelleme : 08 Kasım 2019 11:08
PTT, Dünyanın en büyük posta ve kargo fuarı Post EXPO 2019'da


- PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Post Expo'nun, dünyanın en büyük posta ve kargo fuarı özelliği taşıdığına dikkati çekerek, "200'den fazla uluslararası katılımcıyla, endüstri lideri iş ortaklarından yepyeni girişimlere kadar sektörü ileriye götüren en son yeniliklere ve teknolojilere ilk elden bakmak için mükemmel bir fırsat sunmaktadır." dedi.

Bozgeyik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da düzenlenen Post EXPO'nın posta, koli, ekspres gönderi ve lojistik sektöründe her yıl bir defa düzenlenen lider global bir etkinlik olduğunu söyledi.
Etkinliğin sergi ve konferanslardan oluştuğunu bildiren Bozgeyik, etkinlikte posta operatörleri, kuryeler, kargo firmaları, sınır ötesi nakliyatçılar ve dağıtım şirketlerine mevcut sorunları tartışmak ve küresel ölçekte iş ilişkileri kurmak için önemli fırsatlar sağlandığını anlattı.

- "Dünyanın en büyük posta ve kargo fuarı"

Her yıl 100'den fazla ülkeden 3 binden fazla kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Post Expo'nun, sektörün global buluşma yeri olduğunu belirten Bozgeyik, "Post Expo, dünyanın en büyük posta ve kargo fuarı özelliği taşımaktadır. 200'den fazla uluslararası katılımcıyla, endüstri lideri iş ortaklarından yepyeni girişimlere kadar sektörü ileriye götüren en son yeniliklere ve teknolojilere ilk elden bakmak için mükemmel bir fırsat sunmaktadır."
Post EXPO Konferansının, küresel posta ve kargo dağıtım endüstrisi için kilit meseleleri ve geleceği tartışan uzman konuşmacılara ev sahipliği yapacağını kaydeden Bozgeyik, "Bu yılki oturumlarda e-Ticaret ve son mil teslimatı, lojistik, dijital bozulma, stratejik yönelimler, otonom özelliklerin ve finansal servislerin genişletilmesi gibi temalar ele alınacak. Posta endüstrisinin gelecekteki stratejik yönünü tartışan özel oturumlar gerçekleştirilecek." ifadelerini kullandı.

- "PTT AŞ'de iştirakleriyle yerini aldı"

Türkiye'nin yerli ve milli markası olarak PTT AŞ'nin de iştirakleriyle Post EXPO'da yerini aldığını dile getiren Bozgeyik, şirketin özerk dağıtım araçları, akıllı lojistik sistemler, robot teknolojisi, nesnelerin İnterneti (IoT), big data çözümleri, yeni teslimat teknolojisi, dijital pazarlama ve e-ticaret teknolojisi, mektupların, paketlerin ve kolilerin otomasyonu, sıralanması ve işlenmesi, hava kargo, karayolu taşımacılığı, kargomatik gibi konularda bilgi paylaşımında bulunulacağını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber