SGK'dan, icra memurları için görevde yükselme duyurusuna ilişkin açıklama

Sosyal Güvenlik Kurumu, icra memurları için görevde yükselme sınavının 3 Kasım 2019'da yapılacağını duyurdu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ekim 2019 15:49, Son Güncelleme : 10 Ekim 2019 15:51
SGK'dan, icra memurları için görevde yükselme duyurusuna ilişkin açıklama

03 Kasım 2019 tarihinde Saat:10:30'da Ankara'da yapılacak olan icra memuru kadroları için görevde yükselme sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adayların listesi 06/09/2019 tarihli duyurumuzda ilan edilmiş olup sınav Kurumumuz ile Gazi Üniversitesi arasında imzalanan sözleşme çerçevesinde, Gazi Üniversitesinin (Eti Mah. Yükseliş Sok. No:5 06570 Maltepe-Çankaya/ANKARA) adresinde bulunan Mühendislik Fakültesi binalarında yapılacaktır.

Görevde yükselme sınavına katılmaya hak kazanan ve 06/09/2019 tarihli duyuru ekinde yer alan listede adı bulunan adayların 10 - 17 Ekim 2019 tarihleri arasında 31.00 TL sınav ücretini; T.C. Kimlik Numarası ile odeme.gazi.edu.tr web adresinden banka/kredi kartı ile (kart numarası girilerek) ödemesi gerekmektedir.

Sınav ücretini yatırmayan adaylar sınava alınmayacak, adayların sınav ücretini sadece sanal pos yöntemiyle odeme.gazi.edu.tr web adresi üzerinden yapmaları gerekmekte olup EFT, Havale, ATM ya da diğer ödeme yöntemleri aracılığı ile yatırılan ücretler dikkate alınmayacaktır.

Sınav ücretlerini ödeyerek sınava katılmaya hak kazanan adayların kesin listesi ile sınav yerleri Kurumumuz intranet sitesinde ayrıca yayımlanacak olup adaylar sınava giriş belgelerini Personel Intra uygulamasında 'Sınav Başvuruları' sekmesinin altında yer alan 'Sınav Giriş
Belgesi' butonundan alabileceklerdir.

Sınav günü sınav giriş belgesi, kurum kimlik kartı ve nüfus cüzdanı (ehliyet - pasaport) yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

İlanen duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber