Süleyman Soylu, sınırdaki 2 kritik ilçeyi ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, roketli saldırıların yapıldığı yerlerden Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bölge esnafı ziyaret ediyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2019 19:39, Son Güncelleme : 12 Ekim 2019 19:44
Süleyman Soylu, sınırdaki 2 kritik ilçeyi ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde incelemelerde bulundu. Mardin temaslarının ardından Şanlıurfa'ya gelen Bakan Soylu, Vali Abdullah Erin'den bilgi aldıktan sonra beraberinde milletvekilleri ve protokol üyeleri ile birlikte sınır hattındaki Akçakale'ye geldi.

Burada devam eden Barış Pınarı Harekatına ilişkin bilgiler alan Bakan Soylu, daha sonra esnafı ziyaret etti. Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu ve PKK terör örgütü aleyhine sloganlar attığı ziyarette Bakan Soylu, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu.

Harekat başarıyla yürütüldüğünü ifade eden ve sınır hattında teröristlerin zaman zaman saldırılarına maruz kalan gazetecilere başarı dileyen Bakan Soylu ve beraberindekiler temaslarının ardından Şanlıurfa'ya döndü.

Soylu sabah saatlerinde de, Mardin'in Nusaybin ilçesinde esnafla bir araya gelmiş sorunlarını dinledikten sonra PKK ve YPG'li teröristler tarafından Suriye'nin Kamışlı Kentinden Nusaybin'de sivil vatandaşları hedef alarak atılan havan ve roket saldırısı ile şehit olan 11 sivil vatandaşın aileleri ile bir araya gelmişti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber