Ekrem Coşkun, döner piyasasını dönüştürdü

2015 yılında döner piyasasında şubeleşmeye başlayan Ekrem Coşkun Döner, tüm et işiyle uğraşan restoranları dönüştürdü

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Ekim 2019 12:37, Son Güncelleme : 17 Ekim 2019 15:08
Ekrem Coşkun, döner piyasasını dönüştürdü

2015 yılında şubeleşmeye başlayan Konya merkezli Ekrem Coşkun Döner, Türkiye çapında 237 şubeye ulaştı.

Franchinsig bedeli olarak 250 bin TL, inşaat ve kurulum için ise 200 bin TL gerektiren şube açılışlarında, Ankara ve Antalya'da yeterli sayıya ulaşıldığı için bayilik verilmiyor.

Ekrem Coşkun'un, şube açtığı tüm semtlerde, piyasanın değiştiğini belirten bir işletme sahibi "Daha önce 20-25 TL'ye satılan menüler, Ekrem Coşkun'un şube açması sonrasında hemen 10 TL'ye idi. Ekrem Coşkun ile kokoreçten köfteye, tavuk dönerden adana kebaba kadar tüm yiyecek sektörü etkilendi" dedi.

Firma geçtiğimiz hafta, Tarım ve Orman Bakanlığının, kullanmış olduğu döner etleri için, Türk Gıda Kodeksine uygun olduğunu bildiren yazısını instagram sayfasından yayımladı.

İnternet sitesinden et tedariği yapan firmaları da açıklayan Ekrem Coşkun, sektördeki diğer firmalarca yoğun olarak eleştiriliyor.

Ekrem Coşkun Döner'in memurlar.net'e açıklama:

Etlerinde kesinlikle iç yağı kullanmadıklarını belirten Ekrem Coşkun Döner Kalite Güvence Müdürü Mehmet Ali Görmel "Yağ olarak sadece kavram yağını kullanıyoruz. Tedarik faturalarımızda kesinlikle iç yağı faturası bulunmamaktadır. Bu konuda çok hassasız. Kavram yağını, kokusu olmadığı ve damak tadına uygun olduğu için tercih ediyoruz. İsteyen herkes herhangi bir şubemizden numune alıp laboratuvar testi yaptırabilir. Helal sertifikamız bulunmakta olup, yüzde 100 dana eti kullanıyoruz. Üstelik bazı firmaların yaptığı gibi "donuk et" değil taze et üzerinden sevkiyat yapmaktayız. Şubelerimize, ihtiyaç durumuna göre günlük veya haftalık sevkiyatları yapıyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber