İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Polis memuru 'Oğluma iyi bakın' dedi ve intihar etti

Kütahya'da yaşayan polis memurundan gelen son dakika haberi herkeste şok etkisi yarattı. Eşini ve çocuğunu almak için gittiği kayınvalidesinin evinde "Oğluma iyi bakın" diye not bıraktıktan sonra intihar eden 32 yaşındaki adam herkesi şoke etti. Ne olduğunu kimsenin anlayamadığı olaydan gelen son dakika bilgisine göre evde çıkan tartışmanın ardından Hasan Ç.'nin intihar ettiği iddialar arasına girdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise polis memurunun öldüğünü bildirirken konu ile ilgili diğer ayrıntılar ise şaşırttı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Ekim 2019 08:34, Son Güncelleme : 28 Ekim 2019 08:39
Polis memuru 'Oğluma iyi bakın' dedi ve intihar etti

Kütahya'da 10 yıllık polis memuru olan evli ve 1 çocuk babası Hasan Ç., Bahçelievler Mahallesi'de oturan kayınvalidesinin evine eşini ve çocuğunu almaya gitti.

İNTİHAR ETTİ

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'nde görevli Hasan Ç., evde çıkan tartışmanın ardından evin girişinde beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti.

"OĞLUMA İYİ BAKIN"

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Hasan Ç.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerince yapılan incelemede Hasan Ç.'nin cebinden 'oğluma iyi bakın' yazılı not çıktı. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Hasan Ç.'nin cesedi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber