Ordu Valisi: Ceren'i öldüren katil zanlısı suçunu itiraf etti

Ordu'da, evinin önünde bıçaklanan balerin Ceren Özdemir'in (20) ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada şüpheli bir kişi yakalandı. Zanlı gözaltına alınırken, bir polisi bıçakla karnından yaraladı. Ordu Valisi, şüphelinin suçunu itiraf ettiğini açıkladı. Ceren, üniversitesinde düzenlenen veda törenin ardından Ordu'da toprağa verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2019 18:05, Son Güncelleme : 04 Aralık 2019 18:12
Ordu Valisi: Ceren'i öldüren katil zanlısı suçunu itiraf etti

Ordu'nun Altınordu ilçesinde 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in bıçaklı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin bir şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ordu Üniversitesi (ODÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in bıçaklı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin dün geceden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren polis, Altınordu ilçesinde şüpheli bir kişi belirledi.

Polisin gözaltına almak istediği şüpheli mukavemet gösterdi. Zanlı, bu sırada bir polis memurunu bıçakla karnından yaraladı.

Yaralı polis hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan zanlı Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

DHA, katil zanlısının uyuşturucu bağımlısı ve cezaevi firarisi olduğunu öne sürdü. Şüpheli, saklandığı evden çıkarıldığı sırada çevredekilerce linç edilmek istendi.

POLİSİ DE BIÇAKLADI
Polis, Altınordu ilçesinde şüpheli bir kişi belirledi.

Polisin gözaltına almak istediği şüpheli mukavemet gösterdi. Zanlı, bu sırada bir polis memurunu bıçakla karnından yaraladı.

Yaralı polis hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan zanlı Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Ordu Valisi, katil zanlısının suçunu itiraf ettiğini açıkladı.

Şüphelinin görüntüleri kameraya yansıdı.

CEREN'E HÜZÜNLÜ VEDA

Bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ceren Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı.

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Özdemir'in (20) cenazesi, Ulubey ilçesi Kumanlar Mahallesi'ndeki cemevine getirildi. Burada alınan helalliğin ardından Ceren için cemevi önünde cenaze töreni düzenlendi.

''BEN SENSİZ NASIL YAŞARIM''

Anne Güfer Özdemir, cenazenin götürülüşü sırasında, "Ben sana gelinlik mi giydirdim kuzum? Niye gidiyorsun oralara doğru? Beni niye götürmüyorsun? Ben sensiz nasıl yaşarım? Beni de al Allah'ım. Ben çocuğumsuz yaşamak istemiyorum" diyerek ağladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber