İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bakandan Ş. Payzın'a: İsterseniz görüntülerinizi paylaşabilirim

Gazeteci Şirin Payzın'ın "İst. Havaalanı'nda Corona salgınına dair hiç bir önlem yok. İtalya'dan geliyorum. Salgında 3. ülke. Ne kontrol yapıldı ne görevliler maskeli" ifadelerini kullandığı sosyal medya paylaşımına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yanıt geldi. Fahretin Koca "Şirin Hanım, termal kamera taramasından geçişinizi gösteren görüntüleri izin verirseniz buradan paylaşabilirim. Sizi iyi görünce zahmet vermedik :)" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Şubat 2020 21:43, Son Güncelleme : 26 Şubat 2020 23:53
Bakandan Ş. Payzın'a: İsterseniz görüntülerinizi paylaşabilirim

Gazeteci Şirin Payzın'ın "İst. Havaalanı'nda Corona salgınına dair hiç bir önlem yok. İtalya'dan geliyorum. Salgında 3. ülke. Ne kontrol yapıldı ne görevliler maskeli" ifadelerini kullandığı sosyal medya paylaşımına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yanıt geldi.

Payzın, sosyal medya platformu Twitter'da şu ifadeleri kullandı:

"İst. Havaalanı'nda Corona salgınına dair hiç bir önlem yok. İtalya'dan geliyorum. Salgında 3. ülke. Ne kontrol yapıldı ne görevliler maskeli. Ekranda saçma sapan konuşanları dinleyip kelle paça yiyoruz bize bişey olmaz mı diyor yönetenler?"

Bakan Koca'nın yanıtı ise şu şekilde oldu:

"Şirin Hanım, termal kamera taramasından geçişinizi gösteren görüntüleri izin verirseniz buradan paylaşabilirim. Sizi iyi görünce zahmet vermedik :)"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber