İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bisikletle işe giden güvenlik görevlisi trafik denetimine takıldı

Sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde Dolmabahçe'de denetim yapan polis ekipleri, trafikteki sürücülerin izin belgelerini ve ehliyetlerini kontrol etti. Bisikletle seyir halinde olan özel güvenlik görevlisi de denetime takıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2020 13:26, Son Güncelleme : 17 Mayıs 2020 14:17

Korona virüsle mücadele kapsamında 15 ilde 16-17-18-19 Mayıs'ta uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde trafik ve asayiş ekipleri, Beşiktaş Dolmabahçe'de denetim gerçekleştirdi. Cadde üzerindeki uygulama noktasında araçları tek tek durduran polis, gerekli izin belgelerinin olup olmadığını kontrol etti. İzin belgesi olanların geçişlerine izin verildi. Denetimlere ulaşım aracı bulamayınca Fatih'teki evinden bisikletine binerek yola çıkan bir otelin özel güvenlik görevlisi de takıldı. Kilometrelerce yol katederek Dolmabahçe'ye gelen vatandaş, uygulama noktasında durduruldu. Motorlu araçların yanı sıra bisikletliyi de durduran ekipler, gerekli izin belgesini ve kimliğini kontrol etti. Kontrollerin ardından bisikletlinin geçişine izin verildi.

"Herhangi bir ulaşım aracı bulamadım"

Bisikletle denetime takılan Ercan Geziler, "Otobüs yoktu, Fatih'ten buraya kadar bisikletle geldim. Yasak olmadığı zamanda kullanıyorum. Güzel oluyor, hiç olmazsa hareket yapıyorsun" dedi.
Kısıtlama süresinde denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber