Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu

Keşif uçağının Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehitlerimizin kimlikleri belli oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2020 10:34, Son Güncelleme : 16 Temmuz 2020 11:12

Van'da, keşif uçağının Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehitlerimizin kimlikleri belli oldu.

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ

Buna göre şehit polislerin adı ve görevleri şu şekilde:

Şehit Pilot Komiser - Gökhun Mete Altunbaş

Şehit Pilot Komiser Yardımcısı - Samet Üstüner

Şehit Komiser Yardımcısı - İrfan Aydoğan

Şehit Komiser Yardımcısı - Semih Güzelay

Şehit Uçuş Teknisyeni Polis Memuru - Mustafa Keskin

Şehit Polis Memuru - Onur Ramazan Bayram

Şehit Polis Memuru - Burak Derya

Manisa'nın Alaşehir ilçesi, bir hafta içinde ikinci şehidinin yasını yaşıyor. Van'da keşif için havalanan uçak, görevden dönerken Artos Dağı'na çarpması sonucu 2'si pilot 5'i teknik personel olmak üzere toplamda 7 polis şehit oldu. Kırıma uğrayan uçakta bulunan özel harekat polisi Onur Ramazan Bayram'ın (30) şehit olduğu haberi Manisa'nın Alaşehir ilçesinin Soğuksu Mahallesinde ikamet eden ailesine ulaştı. Acı haberi Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkan Vekili Muammer İbişoğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Başçavuş Coşkun Akçay, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan'dan alan baba Nail Bayram ve anne Semra Bayram, büyük üzüntü yaşadı. Bekar olduğu öğrenilen şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin ailesi ve yakınlarını, protokol üyeleri ile mahalle sakinleri teskin etti.

Alaşehir'de bir hafta içinde ikinci şehit acısı

Öte yandan Alaşehir ilçesi bir hafta içerisinde ikinci şehidinin yasını tutuyor. 9 Temmuz tarihinde de Sakarya'nın Hendek ilçesinde, havai fişek fabrikasından imha edilmek üzere getirildiği taş ocağında patlayıcıların kamyondan indirilmesi sırasında meydana gelen patlamada Alaşehirli Jandarma Uzman Çavuş Mesut Yazar şehit olmuştu.

- Komiser Yardımcısı Semih Güzelay'ın İzmir'in Torbalı ilçesindeki ailesine şehadet haberi ulaştı.

Şehidin Ayrancılar Mahallesi'ndeki evine gelen Kaymakam Ercan Öter, acı haberi baba Mustafa Güzelay'a verdi.

Güzelay ailesinin evine ve sokağa Türk bayrağı asıldı.

SİİRT ŞEHİTLERİMİZ HATAY VE SİVAS'TAN

Siirt'in Pervari ilçesinde yürütülen terör operasyonunda şehit düşen Özel Harekat polisi Anıl Kemal Kurtul'un şehadet haberi, Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki ailesine ulaştırıldı.

Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile askeri yetkililer, Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşayan anne Meryem ve baba Muhamet Kurtul'un evine giderek acı haberi verdi.

Siirt İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen "Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Celal Özcan 2020-23 Operasyonu" kapsamında, dün Değirmentaşı Tepe bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan özel harekat polisi Muhammet Demir'in şehadet haberi Sivas'ta yaşayan ailesine ulaştırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber