İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

KPDK'nın gündemli olması için ilk toplantı yapıldı

Çalışma Genel Müdürlüğünün koordinasyonunda Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen ve KESK temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda ikinci kez bir araya gelinmesi kararı alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2020 11:47, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2020 14:52
KPDK'nın gündemli olması için ilk toplantı yapıldı

Kamu Personeli Danışma Kurulunun (KPDK) gündeminin belirlenmesi için memur konfederasyonları, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ev sahipliğinde toplandı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, KPDK toplantısının gündem odaklı gerçekleştirilmesinin kararlaştırıldığı anımsatılarak, toplantı gündeminin belirlenmesi için tarafların katılımıyla hazırlık toplantısı yapıldığı belirtildi.

Hazırlık toplantısının Çalışma Genel Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleştirildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"KPDK hazırlık toplantısında Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen ve KESK yetkilileri, KPDK için gündem önerisi oluşturmak amacıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. KPDK hazırlık toplantısı neticesinde öne çıkan konuların detaylarının ve kurul gündemine taşınabilecek konuların netleştirilmesi için ikinci kez bir araya gelme kararı alındı."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber