Askeri Fabrikalar Genel Müdürü görevden alındı

21 Ağustos 2020 tarihli atama kararı yayımlandı. Askeri Fabrikalar Genel Müdür Veysel Ünverdi görevden alınmış yerine İmdat Ersoy atanmıştır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Ağustos 2020 04:46, Son Güncelleme : 21 Ağustos 2020 08:42
Askeri Fabrikalar Genel Müdürü görevden alındı

Cumhurbaşkanlığından:

Karar: 2020/412

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürü Veysel Ünverdi görevden alınmış ve bu suretle boşalan Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğüne İmdat Ersoy atanmıştır.

20 Ağustos 2020

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

İmdat Ersoy kimdir?

İmdat Ersoy, İlk öğrenimini Almanya'da, orta ve lise tahsilini Akyazı'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Ersoy, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müfettişi olarak çalışma hayatına başladı.

Aynı bakanlıkta sırasıyla müfettiş, başmüfettiş, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan İmdat Ersoy, ABD'de Elektronik Ticaret Hukuku alanında eğitim gördükten sonra Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili olarak görev yaptı.

2011 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın temsilcisi olarak Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu'na atanan Ersoy, kurumda 6 yıl süre ile Başkan vekili ve Kurul Üyesi olarak görevini sürdürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber