1 bakan yardımcısı görevden alındı, yerine başsavcı vekili atandı

16 Ekim 2020 tarihli atama kararı yayımlandı. Adalet Bakanlığı'nda görev yapan Bakan Yardımcısı görevden alındı. Görevden alınan Bakan yardımcısının yerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcı veklili atandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Ekim 2020 08:13, Son Güncelleme : 16 Ekim 2020 08:52
1 bakan yardımcısı görevden alındı, yerine başsavcı vekili atandı

ATAMA KARARLARI

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Cengiz ÖNER görevden alınmış ve Bakan Yardımcılığına Hasan YILMAZ atanmıştır.

Öner'in yerine İstanbul Başsavcı vekili Hasan Yılmaz Adalet Bakan Yardımcılığına atandı. Hasan Yılmaz aynı zamanda HSK Birinci Daire Üyesi olarak da görev yapacak

Sağlık Bakanlığı

"Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Çalışma Grubu" Mükemmeliyet Merkezi Komisyonu Üyeliğine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ek 35 inci maddesi gereğince Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sibel AKSU YILDIRIM görevlendirilmiştir.

Sağlık Bakanlığında açık bulunan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Arif ÇETİN atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Açık bulunan Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Vergi Müfettişi Coşkun ÇEKİCİLER atanmıştır.

15 Ekim 2020

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber