30 yıllık oda başkanı, koronavirüsten yaşamını yitirdi

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde, koronavirüs nedeniyle 22 gündür tedavi gören, 30 yıllık Erciş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsamettin Çelik (64), hayatını kaybetti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Ekim 2020 13:29, Son Güncelleme : 22 Ekim 2020 15:15
30 yıllık oda başkanı, koronavirüsten yaşamını yitirdi

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde, koronavirüs nedeniyle 22 gündür tedavi gören, 30 yıllık Erciş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsamettin Çelik (64), hayatını kaybetti.

Erciş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Çelik ve eşinin, bazı belirtiler üzerine yaptırdığı Covid-19 testleri pozitif çıktı. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görmeye başlayan Çelik, sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakım servisine alındı. Çelik'in eşi ise tedavisinin ardından sağlığına kavuşunca taburcu edildi. 30 yıllık Erciş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsamettin Çelik, 22 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik'in ağabeyi olan Hüsamettin Çelik'in cenazesi, bugün Seyit Muhammet Kabristanı'nda toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber