EKPSS adaylarına saat uyarısı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) girecek adaylara saat uyarısında bulunuldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2020 13:25, Son Güncelleme : 14 Kasım 2020 18:56
EKPSS adaylarına saat uyarısı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) girecek adaylara saat uyarısında bulunuldu.

ÖSYM'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, yarın uygulanacak EKPSS'ye girecek adaylara saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacakları hatırlatıldı.

Adayların, sınava giriş belgesinin yanı sıra nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportlarını yanlarında bulundurmaları gerekecek.

Bunların dışında Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe veya mavi kartlar, pasaportları bulunmayan KKTC vatandaşlarının fotoğraflı ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı da kimlik belgesi olarak kabul edilecek.

Memurlar.net olarak 2020 EKPSS'ye girecek tüm adaylara başarılar diliyoruz. Sınav sonrasında, memurlar.net'in " Engelli Memurlar ve EKPSS' ye Girecek Adaylar" forumunda sorulara dair değerlendirmelere katılabilirsiniz. İlgili kategori için tıklayınız.

EKPSS pazar günü 81 ilde düzenlenecek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber