İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kaymakamlıktan Kovid-19'u yenenlere 'geçmiş olsun' ziyareti

Sultanbeyli Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisini tamamlayarak sağlığına kavuşan vatandaşlara "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2020 11:50, Son Güncelleme : 27 Kasım 2020 11:51
Kaymakamlıktan  Kovid-19'u yenenlere 'geçmiş olsun' ziyareti

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, Kovid-19 tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, hastalığı yenen vatandaşlara, Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay'ın selamını ve "geçmiş olsun" dileklerini ileterek, çiçek takdim etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sultanbeyli Kaymakamı Kubilay, ilçede oluşturdukları filyasyon ekipleriyle koronavirüs hastalarının ve temaslılarının sağlığına kavuşması için sağlık çalışanlarıyla birlikte mücadele ettiklerini belirtti.

Kubilay, karantina kurallarına uyup yapılan tedavinin ardından sağlığına kavuşan vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerini ileterek, kurallara uydukları için teşekkür etti.

Sultanbeyli Kaymakamlığı, 149 bin 903 izolasyon denetiminde kurallara uymadığı tespit edilen 98 kişiye adli ve idari işlem, 98 kişiye ise 311 bin 640 TL para cezası uyguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber