İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İyi Parti'li Özdağ muhahiflerle parti kuracak

İstanbul İl Başkanı'nı FETÖ'cü olmakla suçladıktan sonra İYİ Parti'den ihraç edilen ancak yargı kararıyla geri dönen Ümit Özdağ, yeni parti kurma hazırlığına başladı. Özdağ'ın yönetime muhalif olduğu için partiden uzaklaştırılan isimlerle toplantılar yaptığı öğrenildi.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 15 Şubat 2021 06:15, Son Güncelleme : 15 Şubat 2021 06:54
İyi Parti'li Özdağ muhahiflerle parti kuracak

FETÖ ile ilgili iddiaları sonrası ihraç edilen ve İYİ Parti'ye yargı kararı ile dönen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, diğer muhaliflerle yeni bir parti kuracak. İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu öne süren Özdağ, jet hızıyla ihraç edilmiş, yargı disiplin kurulunun konuya ilişkin kararını bozmuştu.

Mahkeme kararının ardından İYİ Parti'ye dönen Özdağ, partinin iletişim gruplarına dahil edilmedi. Özdağ'a parti ile ilgili hiçbir bilgi verilmediği öğrenildi. Bu arada Disiplin Kurulu da ay sonunda toplanarak Özdağ'ın ihracını yeniden gündemine alacak.

Tekrar ihraç edilmesi beklenen Özdağ'ın yeni parti için kolları sıvadığı belirtiliyor. Özdağ'ın partiden uzaklaştırılan ve parti içinde muhalif olan isimlerle toplantılar gerçekleştirdiği öğrenildi.

Nur Banu Aras

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber