YÖK, TUS ve EUS için kontenjan talepleri alacak

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2021 yılı İkinci Dönemi Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ve Eczacılıkta Uzmanlık sınavı (EUS) kontenjanları için talep alacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Mart 2021 13:10, Son Güncelleme : 17 Mart 2021 16:17
YÖK, TUS ve EUS için kontenjan talepleri alacak

YÖK'ün internet sitesinden yapılan duyuruya göre, "Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği"nin 12/1 maddesi gereğince, 2021 İkinci Dönemi TUS kontenjan talepleri, "http://www.yok.gov.tr" adresinin, Yükseköğretim Bilgi Sistemi'ndeki "Personel İşlemleri TUS Kontenjan Talep Formu" sekmesinden yapılacak.

Tıp-Sağlık Komisyonunca değerlendirilmek üzere rektörlük personel daire başkanlıklarınca doldurulması istenilen talep bilgileri, "http://www.yok.gov.tr" adresinin, Yükseköğretim Bilgi Sistemi'ndeki "Personel İşlemleri TUS Kontenjan Talep Formu" sekmesinden yapılacak. Talep bilgileri en son 2 Nisan 2021 Cuma günü saat 23.59'a kadar girilebilecek.

"Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği'nin 5/1 maddesi gereğince, 2021 EUS kontenjan talep formlarının en geç 2 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar "[email protected]" adresine gönderilmesi gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber