İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Üç ilden yeni karantina haberleri geldi

Tunceli ve Adıyaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında bazı yerleşim yerleri karantinaya alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2021 22:15, Son Güncelleme : 07 Mayıs 2021 22:15
Üç ilden yeni karantina haberleri geldi

TUNCELİ

Valilikten yapılan açıklamaya göre, kentte Kovid-19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla çalışma ve denetimler aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda, birden fazla Kovid-19 tanılı hastanın ve temaslının tespit edildiği Koyungölü köyünde karantina uygulaması başlatıldı. Salgının yayılmasının önlenmesi için köye giriş ve çıkışlar, 14 gün süreyle yasaklandı.

Mazgirt ilçesinde de bugün 4 köy ve 1 mahallede karantina uygulaması başlatılmıştı.

ADIYAMAN

Adıyaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 13 evde karantina uygulaması başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, kent merkezinde bazı kişilerin Kovid-19 test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulu yeni kararlar aldı.

Bu kapsamda farklı mahallelerdeki 13 evde karantina uygulamasına başlandı.

ADIYAMAN

Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Kayaaltı köyünde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, vaka artışı ve temaslı kişilerin fazla olması nedeniyle Kayaaltı köyünde salgının yayılmasının engellenmesi ve sosyal izolasyon sağlanarak vatandaşların sağlığının korunması amacıyla 10 gün karantina uygulanmasına karar verdi.

Kararın ardından jandarma ekiplerince köye giriş ve çıkışlar durduruldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber