Didim Belediye Başkanı Atabay kaymakamı tehdit etmiş

Aydın'ın Didim ilçesinde yaşanan olaylar hem yerel hem ulusal basında gündemini korurken Yeniçağ Gazetesi Yazarı Mehmet Faraç o gece yaşananları kaleme aldı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2021 10:07, Son Güncelleme : 20 Haziran 2021 12:50

Yeniçağ yazarı Mehmet Faraç, sopalı saldırıya uğrayan CHP'li Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'ın hakkında olay sonrası gelen polislere "tehdit ve hakaretler" yağdırdığı iddiasıyla tutanak tutulduğu ve 160 promil alkollü olduğunun belirlendiğini yazdı.

Atabay'ın öfkesini kontrol edemediğini söyleyen Faraç, Didim'de herkesin başkanın daha önce Kaymakam Halil Avşar'ı telefonla arayarak hakaret ettiğini, daha sonra da gece 01.30 sıralarında 15 araçlık bir konvoyla kaymakamın evinin önüne giderek tehditler savurduğunu konuştuğunu söyledi.

Mehmet Faraç'ın ilgili yazısı:

KAYMAKAM KONUTUNA TACİZ!..

Didim belediye başkanına saldırı olayında mahkemeye sevk edilen 6 kişiden üçü tutuklanırken, ilçe bir başka skandalla çalkalanıyor.

Beyzbol sopalı saldırı sonrası olay yerine gelen polislere "tehdit ve hakaretler" yağdırdığı iddiasıyla hakkında tutanak tutulan ve "160 promil alkollü olduğu" saptanan Deniz Atabay'ın, aynı gece öfkesini kontrol edemediği de anlaşılıyor!..

Çünkü Didim'de herkes Atabay'ın, Kaymakam Halil Avşar'ı telefonla arayarak hakaret ettiğini, daha sonra da, gece 01.30 sıralarında 15 araçlık bir konvoyla kaymakamın evinin önüne giderek tehditler savurduğunu konuşuyor. İşte bu olay internete "taciz ve tahrik konvoyu" olarak da yansıdı.

İddiaya göre; olay gece yarısı ilgililere yansıtılınca, bir bölümü araçlarından inen kalabalık bir süre sonra kaymakamın konutundan ayrılıyor, çevredeki onlarca yurttaş da olayı korku içinde izliyor.

Bu skandal sonrası bir grup CHP'li vekil kaymakam Avşar'ı ziyaret ederken; olayın basit bir özürle geçiştirilemeyeceği gerekçesiyle, kaymakamlık konutundaki kameralara yansıyan olayların görüntüleri incelemeye alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber