İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

KPSS tercihlerinde adayların en çok ilgi gösterdiği 10 kadro

2021/1 KPSS tercihlerinin başvuruları alınıyor. KPSS tercihlerinde en çok ilgi gören kadro Kişisel Verileri Koruma Kurumunun Ankara'da istihdam edeceği Memur kadrosu oldu.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 02 Temmuz 2021 11:19, Son Güncelleme : 02 Temmuz 2021 13:36
KPSS tercihlerinde adayların en çok ilgi gösterdiği 10 kadro

2021/1 KPSS tercihlerine başvurular 8 Temmuz tarihine kadar alınacak, en çok ilgi gören KPSS kadrosu Kişisel Verileri Koruma Kurumu'nun Memur kadrosu oldu. Kişisel Verileri Koruma Kurumu "Memur" kadrosu için 4001 kadunu yani "Herhangi bir lisans programından mezun olmak." şartını arıyor.
En çok talep gören diğer kadrolar 4001 şartının arandığı Senler Belediye Başkanlığının 4 kişilik Tahsildar kadrosu, Sakarya Üniversitesinin 1 kişilik Bilgisayar İşletmeni kadrosu, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin 2 kişilik Memur kadrosu, Gümüşhane Üniversitesinin 2 kişilik Bilgisayar İşletmeni kadrosu oldu.

En çok talep gören kadrolara memurlar.net'in Simülasyonlu KPSS robotundan ulaşabilirsiniz. Sizler de memurlar.net'e üye olup, https://kpss.memurlar.net/tercihlerim/?AppCode=2021.01 adresinden mezuniyetinizi girerek, KPSS Robotundan tercihlerinizi memurlar.net'e yansıtabilirsiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber