İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçilmesinin üçüncü yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Bahçeli, mesajında Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin rüyasına atıfla "Yeni bir çınar rüyasının tezahür etmesini temenni ediyorum" ifadesine yer verdi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Temmuz 2021 16:21, Son Güncelleme : 11 Temmuz 2021 16:23
Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi Twitter hesabından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesinin üçüncü yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

"10 Temmuz 2021 günü, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdikleri kutlama mesajı" ifadesiyle paylaşılan notta şu sözlere yer verildi:

Osman Gazi'nin rüyasına atıf

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ve Zat-ı Devletleri'nin Cumhurbaşkanı seçilmesinin üçüncü yıldönümünü kutluyor, yeni bir çınar rüyasının tezahür etmesini temenni ediyorum. Selam ve saygılarımla.

Mesajda, "Yeni bir çınar rüyasının tezahür etmesini temenni ediyorum" ifadesiyle Osman Gazi'nin gördüğü ve Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu müjdeleyen rüyaya atıf yapılması dikkatlerden kaçmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber