İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yaşlı adamın emekli maaşını ekmek poşeti ile çaldı

Sultangazi'de yaşlı adam cebinden telefonunu çıkarırken, emekli maaşını düşürdü. Paranın yere düştüğünü fark eden bir kişi ekmek poşetini düşürme bahanesiyle alıp kaçtı. Yaşanan o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2021 13:44, Son Güncelleme : 02 Eylül 2021 13:45
Yaşlı adamın emekli maaşını ekmek poşeti ile çaldı

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü 50. yıl mahallesi E caddesi üzerinde bulunan bir bakkal dükkanın önünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, emekli maaşını bankadan çektikten sonra ödemelerini yapan 65 yaşındaki İsmail Cangir isimli vatandaş, mahalle bakkalından soda aldıktan sonra kaldırımda bir müddet oturdu. Bu esnada cep telefonu çalan Cangir, cevap vermek için telefonu çıkardığı esnada emekli maaşından arttırdığı 450 TL'yi farkında olmadan yere düşürdü. Bir müddet sonra oturduğu yerden kalkıp evine doğru giden Cangir'in düşürdüğü parayı o esnada oradan geçen başka bir kişi fark etti. Bir süre olay yerinde dolaşan şahıs ortalığı gözetledikten sonra elinde bulunan ekmek poşetini düşürme bahanesi ile yere attı. Yerdeki paraları almak için eğilen şahsın parayı poşete koyduğu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay anını anlatan parayı düşüren İsmail Cangir'in oğlu Emrah Cangir, "Babamın emekli maaşından arttırdığı paraydı. Gelip bakkaldan soda alıyor ve merdivene oturuyor. Bu esnada torunları ilacını kullanması için kendisini arıyorlar. Babam cep telefonunu cebinden çıkardığı esnada maaşından kalan 450 TL parayı yere düşürüyor ve arkasına bakmadan eve gidiyor. Bu esnada para yaklaşık 5 dakika yerde kalıyor. Oradan geçenler ise fark etmiyorlar. Daha sonra karşı kaldırımdan gelen bir kişi ise, parayı görüyor ve kamerayı fark ediyor. Görüş açısından çıkmak için karşı kaldırımdan dolaşıp geliyor ve elinde bulunan ekmek poşetini yere atıyor. Sonra yerden ekmekleri toplarken parayı da poşetin içine atıyor ve diğer sokaktan uzaklaşıyor" diye konuştu.

Bakkal sahibi Cevdet Köse ise "Akşam üstü amca işten gelmişti yorgundu. Torunları aradı. Cep telefonunu çıkarırken aynı cebinde parası varmış bu esnada merdivene düşürmüş. Bir başkası ise, caddeden giderken parayı fark ediyor. Köşe başında biraz bekliyor bu esnada kamerayı fark ediyor açıya girmemek içinde arka taraftan dolanıyor. Elindeki ekmek poşetini düşürmüş gibi yapıyor ve yerden alırken de paraları poşetin içinde atıyor. Ancak diğer kameranın kendisini çektiğini fark etmiyor" dedi.

Yaşanan olayın ardından vatandaşın Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şahsın yakalanması için şikayette bulunduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber