esma beril 11 Ekim 2013 14:14
Merhaba Ben Aydın ünivs Büro yönetimi(önlisans) .Ayrıca Aöf işletme önlisans mezunuyum(dört yıllık bölümün 2 yıllını bitirerek ) . Büro yönetiminden sınava girdiğimde , işletme dört yıllığın iki yıllığını bitirmem bi sorun yaratır mı ? Şimdiden teşekkür ediyorum .
0 0 Şikayet Et
serpilc90 19 Haziran 2012 15:17

9005 kodu ile girenler tercih yaparken 3001 kodu ile mi tercih yapıyorlar? peki herhangi bir önlisans programından mezun olanlar da aynı şekilde 3001 koduyla tercih yapabiliyor mu? yardımcı olursanız sevinirim.

0 0 Şikayet Et
zennu36 12 Ekim 2010 22:11

peki 2 sınıftan diploma alan aday bölümünden lisans tamamlamak isterse bu kpss de problem olur mu bilgisi olan varsa paylasrsa sewinirim

0 0 Şikayet Et
kayıp genç 18 Haziran 2010 14:55

arkadaşlar acil cevap verirseniz sevinirim.ben aof iktisat (dört yıllık)2.sınıf ögrencisiyim önlisanstan kpss ye girmek istiyorum.okula kayıt yapmak için gittim ama öle bir alan yoktu hangi alandan kayıt yapmalıyım veya ne yapmalıyım bilen varsa yardım lütfenn...

0 0 Şikayet Et
brym 09 Haziran 2010 17:35

burayı okudum kafam iyice karıştı yaa..ben klavuzda açık öğretim fakultesi die bi ibareye denk gelmedim gelen var mı?şimdi ben maliye öğrencisiyim 1235 yazmıcamda 9005 mi yazacam.

0 0 Şikayet Et
alpegut 29 Aralık 2009 11:40

açıköğretim veya örgün egitimden önlisans diplası alınmışsa bu diploma alan belirtmemektedir.mesala işletme önlisans diploması meslek yüksek okullarının verdiği işletme önlisans diploması ile eşdeğer değildir.bu genelleme diger bölümler içinde geçerlidir.Bu yüzden kpss sınavına önlisans olarak başvururken alan kodunu bölümünüzün kodu değil 9005 diger kodu işaretleyip.tercih yaparkende 3001 kodlu herhangi bir önlisans bölümünden mezun olamak şartı taşıyan kadrolara başvurabilirsiniz.Söylede düşünülebilir liselerde genel lise meslek lisesi sayılmıyorya burda aldıgınız önlisans diplaması meslek belirtmiyor genel önlisans diplaması anlamında.(yüksek öğretim 2547 sayılı kanun)

0 0 Şikayet Et
izmir_guzeli 10 Kasım 2009 14:27

swetsel sole bişi war hem 4 yıllık hem 2 yıllık mezun olursan 4 yıllık olarak girersin kpss ye ama 4üncü sinifta eger alttan ders bırakip aöf de alttan ders bırakmassan onlisans diplomayı alirsan o zaman onlisans olarak başvurabilrsin.şimdi aöf 4 yıllık okuyup 2.sinif okuyanlar eger alltan ders bırakmassalar onlisans diploması alip kpss ye onlisans mezunu olarak girerler.3.sınıftan tekrar kayıt yaptırıp bolumunu degiştirebilriler .. başarilar herkese.

0 0 Şikayet Et
sweetsel 30 Ekim 2009 20:49

arkadaşlar merhaba.

Ben şu an örgün eğitimde son sınıf lisans öğrencisiyim.Aynı zamanda açıköğretimden de 2 yıllık okuyorum.Benım onlıssans sınavına girme hakkım oluyor mu?

0 0 Şikayet Et
yeliz_eren 11 Eylül 2009 15:01

merhaba arkadaşlar ben kamu yönetimini okuyorum birinci sınıf bitti. ben iktisat bölümüne geçmek istiyorum acaba böyle bir şansım varmı.ayrıca ikinci sınıfı okurken kpss ye önlisans olarak girebilirmiyim. yardımcı olursanız sevinirim.

0 0 Şikayet Et
ind38 07 Eylül 2009 00:51

arkadaşlar ben aöf kamu yönetimi 3. sınıfa geçtim ve önlisans diploması alarak kpss ye gireceğm benim anladığm 9005 ten bölümü seçip tercihimizi 3001 denmi yapacağz .kafam karıştı anladığm doğrumu. kesin bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

0 0 Şikayet Et
12