sellcuk-78 07 Aralık 2017 18:56
şu an adalet bakanlığında 657 4b li i.k.m olarak çalışmaktayım 2017 2 kpss ile çay işletmeleri genel müd.sözleşmeli mühendis olarak yerleşmiş durumdayım istifa etmeyi düşünüyorum veya sözleşmeyi yenilemeyi düşünmüyorum 1 yıl beklemem gerekirmi yoksa hemen başlayabilirmiyim
0 54 Şikayet Et
GENCTÜRKCECİM 11 Şubat 2017 17:55
arkadaşlar ben de Türkçe öğr mezunuyum.bu yıla kadar atanamayınca sözleşmeli infaz koruma memurluğuna başvurdum mülakatı geçtim evraklarımı verdim.çağırmalarını bekliyorum.bu arada 20.000 öğretmen alımı olacağı açıklandı.mülakata çağrılmaya yetecek kadar puanım var.fakat ben öğretmenliğe ikm ile imza attıktan sonra başvurma hakkım var mı yoksa nasıl bir yol izlemeliyim.
0 69 Şikayet Et
mhmmdk58 05 Ağustos 2016 15:27
hocam bilenler lütfen yardımcı olsun adalet bakanlığında hizmetli olarak kadro aldım daha bir yılım dolmadı ama sözleşmeli ikm alımlarına basvuru yapabilir miyim acaba ??
6 13 Şikayet Et
Erdemakyz61 19 Ekim 2014 15:17
Sözleşmeli personel olarak başvuruda askerlik engel midir ? Askerlik tecilli iken sözleşmeli personel olarak çalışabilir miyiz ?
6 1 Şikayet Et
psikologaa 03 Mayıs 2013 10:03
merhaba hakan bey; ben de sözleşmeli bir pozisyona başvurmak istiyorum. ama istifa etmemiz durumunda başka bir sözleşmeli için 1 yıl bekleme şartımız olduğu söyleniyor. siz tekrar sınava girip yeni puanınızla tercih istediğiniz zaman yine 1 yıl beklediniz mi? yoksa puan değişikliği yeterli oldu mu? şimdiden teşekkürler..

yapılan bu haber ne derecede doğru.aynı olayı bizzati yaşadım.sağlık bakanlığında sözleşmeliyken tarım bakanlığına sözleşmeli ziraat mühendisi olarak atandım ama tar. bak. lığı göreve başlatmadı. eğer bu haber doğruysa beni neden başlatmadılar,eğer beni göreve başlatmadıdıklarına göre bu haber yanlış. zira direk olarak danıştayda açılan dava olumsuz sonuçlandı.atanma tarihi de 2010 yılı idi.o tarihte 4 yıllık sözlemeliydim ve tekrardan lisans düzeyinde kpss den puan alarak yerleştim.sayın editör bu ülkede kanunlar acaba adamına göremi uygulanıyor yoksa kanunlar herkes için aynımı!!yoksa bana yapılan bir kul hakkı yeme olayımıydı? yorum sizlerin


hakanbey0180, 7 yıl önce
0 1 Şikayet Et
gaiptensesler 01 Nisan 2013 11:23
4/B li ikm den istifa ettim 4/B li büro yönetimi memurluğuna başvurabilir miyim?1 yıl dolmadı?
8 29 Şikayet Et
portre 17 Şubat 2013 19:02
merhaba ben 2009 da istıfa ettım att idim lise duzeyınde .sonra lisans ögretmenlık bıtırdım ama ben ne ön lisan sınavına gırebılıyorumm nede gerı donebılıyorummm..ya lutfen bı bılgınız varsa yazınnn 2,5 yıldır araştırıyorummm.....zaten 2009 da ben ıstıfa ettımm 6 ay sonra kadroya aldırlarrrr:((((((ben tekrarr naıl att meslegıme donucem bılenlerden yardım noolurrrrr
0 0 Şikayet Et
zinnar777 06 Ocak 2013 00:10
KPSS olmaksızın işe girip 1.5 yıl bir kamu kurumunda çalıştım.kurum aralık 2012 sonu itibarıyla yaptığım işe ihtiyacın artık bulunmamasından dolayı sözleşmemi fesh etti.ayrıca kurumun türkiyenin her yerinde şubesi var.şu durumda başka bir kamu kurumuna geçiş yapabilir miyim ? unutmayalım KPSS yok.ya da kişisel haklarım nedir bilen vars yardımcı olabilir mi ? şimdiden teşekürler
10 0 Şikayet Et
ttuncayy 13 Kasım 2012 23:51

Sayin editor bu bakanlar kurulu karari guncelmidir? Bu bakanlar kurulu kararinin bazi maddeleri resmi gazetede mulga olarak gorunuyor. Sizin burada yazdiklarinizin ne kadari uygulanabilir? Aydinlatabilirseniz cok memnun olacagiz.

1 6 Şikayet Et
murat eyüboğlu 23 Ekim 2012 16:27

4/b lilere görevde yükselme ve ünvan değişikliği hakkı tanınsın ben meslek lisesi matbaa mezunuyum ama iş yerim bana destek personel statüsü verdi bu haksızlık değilmi arkadaşlar bizlere de bu hak tanınması için sendikaları baskı yapalım

0 1 Şikayet Et
1234