hedef2024 12 Haziran 2019 18:45
6 ay askerlikmi olur oldu olacak tamamen kaldırın 4 tarafımız düşmanla çevrili askerlik süresi uzatılmalı
0 1 Şikayet Et
Ege3544 12 Haziran 2019 16:30
Bedelli çoğunluğa değil mutlu azınlığa hitap ediyor. 6 Ay paralı yapacak olan yine fakirin çocuğu.
31 bin çok bir kamu oyu yoklaması yapın.31 bin tl yi herkes verebilir mi. 15 bin olan şey hadi 20 bin en çok 25 bin yapılır da 31 bin nedir. 31 bin herkes verebilecekmi. İşsiz çok 12 ay yapacak 6 ay para alacak. Bu çark dönecek mi . Hiç kamuoyunda araştırma yaptınız mı. Ben memur olmama rağmen 31 bin lira veremem 31/5 : ayda 6200 tl yapar benim maaşım 3500 tl zaten. 15 bin değil 31 bin de değil 20 bin yapın görün o zaman nasıl para akıyor.
dusukbutcelimemur1, 1 ay önce
0 6 Şikayet Et
dusukbutcelimemur1 12 Haziran 2019 15:17
31 bin çok bir kamu oyu yoklaması yapın.31 bin tl yi herkes verebilir mi. 15 bin olan şey hadi 20 bin en çok 25 bin yapılır da 31 bin nedir. 31 bin herkes verebilecekmi. İşsiz çok 12 ay yapacak 6 ay para alacak. Bu çark dönecek mi . Hiç kamuoyunda araştırma yaptınız mı. Ben memur olmama rağmen 31 bin lira veremem 31/5 : ayda 6200 tl yapar benim maaşım 3500 tl zaten. 15 bin değil 31 bin de değil 20 bin yapın görün o zaman nasıl para akıyor.
11 8 Şikayet Et
dogrusoyluyorum 12 Haziran 2019 15:11
ordu neden küçültülmeye çalışılıyor????
4 9 Şikayet Et
semuba 12 Haziran 2019 15:03
Bedellide miktar kişilerin gelir durumuna göre hesaplanabilir bir de 45. maddeye makul bir düzenleme getirilebilir.
3 6 Şikayet Et
Ege3544 12 Haziran 2019 14:55
Bedelli ücreti için hiç kafa yorulmamış. Geçen sene 15.000 tl- bu sene 31.000 tl enflasyon yüzde yüz mü de ücret bu kadar arttı. 6 aydan fazla yapacaklara maaş asgari ücret verilecek. Bedelli yapacaklardan aylık 6200 tl alınacak (31000/5). Madem öyle 6 aydan fazla yapanlara 31000/6= yaklaşık 5000 civarında bir maaş verilsin ki yapanla yapmayan arasındaki adalet sağlansın. Ayrıca Cumhurbaşkanının uygun gördüğü kişilerin askerlik den muaf tutulması maddesi de hiç uygun değil suistimale açık bir konu.
7 18 Şikayet Et
ForumMaster 12 Haziran 2019 14:38
Bedelli fiyatını düşürün
15 14 Şikayet Et
kişi123 12 Haziran 2019 14:29
bu kanun bu hali ile çıkmaz!
10 24 Şikayet Et