psk80 23 Temmuz 2019 15:21
Eşim adalet bakanlığında süresiz sözleşmeli olarak çalışıyor. Bu durumda diğer tüm şartları sağlamama rağmen başvuru yapamıyorum. Sözleşmeliler birbiriyle evlenmesin bu durumda böyle bir saçmalık olabilir mi sanki aile birlikteliğinin sağlanması değil bozulması için uğraşıyorlar!!!
1 7 Şikayet Et
rmazandavulcusu 23 Temmuz 2019 13:34
öğretmenlere yine birşey yok.
5 2 Şikayet Et
Amedsoner 23 Temmuz 2019 10:23
Eş durumu tayininde hizmet bölgesi farkı nasıl olur? kise memleketinden biriyle evlenmesin mi? yanlış mıyım?
3 0 Şikayet Et
eto177 22 Temmuz 2019 23:34
eşi sözleşmeli öğretmen olanlar eş durumu yapamıyor çok saçma ben kadrolu olsam zaten ben gelirim mantık hatası var
0 7 Şikayet Et
bakan07 22 Temmuz 2019 22:40
663-45/A'ya göre eşi araştırma görevlisi(asistan doktor) olanlar hangi eki dolduracak bilgisi olan var mi?
2 8 Şikayet Et
bulut02340 22 Temmuz 2019 22:10
eşim sözleşmeli öğretmen, ben handi eki doldurmam gerekiyor acaba
4 13 Şikayet Et
McOnr 22 Temmuz 2019 19:02
sağlık bakanlığı sözleşmelİye yapabİlİyorda, meb neden yapamıyor !!!
7 12 Şikayet Et
Rukiye Trhn 22 Temmuz 2019 18:50
Eşim özel sektörde 4 yıldır aynı yerde çalışıyor, ben yeni atanmış sözleşmeli hemşireyim, 1 yıl sonra eş durumu tayini isteyebiliyor muyum? Bilgisi olan varsa cevap verirse çok memnun olurum
24 12 Şikayet Et
dumantr 22 Temmuz 2019 18:41
663 sayılı personelin kamu kurumunda çalışan eşine eş durumu var 652 4bliye yok böyle bir durum olabilir mi ya ayrımcılığın daniskası bu nasıl bir ülke ya Rabbim
0 9 Şikayet Et
aminehemsiirehanim 22 Temmuz 2019 18:24
Yapılacak bir şey yok malesef. Ocak ayını bekleyeceksiniz
Duyuruda 14 Eylül 2019 tarihinde itibaren 1 yılını dolduran demis. Benim eşim 28 Eylül de başladı 14 günlük fark var ne yapabiliriz acaba?
makay68, 2 ay önce
3 8 Şikayet Et
12