özgün düşünce 08 Nisan 2021 12:54
artık hiçbir sinsi yapı içeri sızamayacak
44 3 Şikayet Et
hedef2024 08 Nisan 2021 11:58
o işler o kadar kolay olsa şimdi istediklerini yaparlardı baskıya dayanamayıp birinci dereceden yakınlarını bile çıkarttılar maddeden AKP çok güç kaybetti bu gerçek ama hala tüm anketlerde birinci parti görünüyorsa muhalefet nerede yanlış yapıyor onu bulması lazım
Ufak bir madde eklenir çok zor değil. Ayrıca iktidarın değişimi ben değil halk , esnaf ve milettin cebi bas bas bağırıyor ben de Ak Partiliyim var olan birşeyi görmemek ancak kör olmak gerek.
Medreseli.47, 2 hafta önce
6 13 Şikayet Et
Medreseli.47 08 Nisan 2021 11:03
Ufak bir madde eklenir çok zor değil. Ayrıca iktidarın değişimi ben değil halk , esnaf ve milettin cebi bas bas bağırıyor ben de Ak Partiliyim var olan birşeyi görmemek ancak kör olmak gerek.
2 yıl sonra yapılacak seçimde nasıl emin olabiliyorsun hükümetin değişeceğine hadi değişti kanun sadece mesleğe ilk girecekler için güvenlik soruşturması istiyor çalışanları nasıl ihraç edeceksin
hedef2024, 2 hafta önce
2 7 Şikayet Et
hedef2024 08 Nisan 2021 10:40
Önceden birinci dereceden yakınlar güvenlik soruşturmasında inceleniyor diye itiraz ediyordunuz onuda yasadan çıkarttılar artık sadece memur için başvuranların kendisine bakacaklar hala onada itiraz ediyorsanız bir yaranız var sanırımki gocunuyorsunuz
35 14 Şikayet Et
yolcuyusuf 08 Nisan 2021 09:59
Mevcut iktidarın yaptığı gibi 15-20 yıllık sözleşmeli askeri personellere yeniden güvenlik soruşturması yaptırıp, akrabaları bahanesiyle sözleşmesini yenilemeyerek, hayallerinin ve hayatlarının üzerine sifonu çebilir sonraki gelebilecek zalimler de. Şu anki kanun düzenlemesi bizim açtığımız idari davalara yön verecek mi, bizim durumu düzeltecek mi bilemiyorum. Fakat zulmün kamçı izleri bizlerin sırtında hala.
2 yıl sonra yapılacak seçimde nasıl emin olabiliyorsun hükümetin değişeceğine hadi değişti kanun sadece mesleğe ilk girecekler için güvenlik soruşturması istiyor çalışanları nasıl ihraç edeceksin
hedef2024, 2 hafta önce
2 12 Şikayet Et
Serkan1977 08 Nisan 2021 09:33
Her gelen iktidarın kendine göre esneterek kullanabileceği bir düzenleme bunu düşünememek te çok ilginç. Milletin geçim derdiyle uğraşmak yerine hala başka işlerle uğraşmaya devam 'Fiyat İstikrarı Komitesi'ni haziranda ayına kadar sallana sallana oluştur. Ama bu yasayı hemen bir gecede çıkar çünkü bu daha gerekli değil mi şu an ülkeye milletin geçim derdi mi salla gitsin (sadece acı acı gülüyorum içimden) helal olsun..
1 37 Şikayet Et
hedef2024 08 Nisan 2021 09:21
2 yıl sonra yapılacak seçimde nasıl emin olabiliyorsun hükümetin değişeceğine hadi değişti kanun sadece mesleğe ilk girecekler için güvenlik soruşturması istiyor çalışanları nasıl ihraç edeceksin
Ya yarın iktidar değişirse ki bu gidişle %95 değişecek bu kanunla Devlette ne kadar İHL mezunu ,siyasal islamcı, Ak Partili memur varsa hepsi güvenlik soruşturmayla ihraç edilecek. Ak parti kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek. Sakıncalı bir durum
Medreseli.47, 2 hafta önce
13 3 Şikayet Et
ruzigar 08 Nisan 2021 02:42
Bakalım kim kimi fişleyecek.
4 51 Şikayet Et
halisfb 08 Nisan 2021 01:55
Etkili bir güvenlik soruşturması olsun diyorsanız bu kanun çıktığında kamu görevinde olan herkese bir kez soruşturma yapılmalı
11 30 Şikayet Et
Medreseli.47 08 Nisan 2021 00:21
Ya yarın iktidar değişirse ki bu gidişle %95 değişecek bu kanunla Devlette ne kadar İHL mezunu ,siyasal islamcı, Ak Partili memur varsa hepsi güvenlik soruşturmayla ihraç edilecek. Ak parti kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek. Sakıncalı bir durum
9 59 Şikayet Et
12