karadurak40 12 Aralık 2020 14:30
Açık lise dersleri bile maaş karşılığına saydılar sur iyede milyarlarca dolar harcayanlar öğretmenin ek-dersine göz dikti bakan ek dersler ödenecek diyordu habire kesiliyor bakan mı bizi kandırıyor bakanımı kandırıyorlar anlamadım ama zamanı gelince bu öğretmenler sandıkta doğruyu söyleyecek Kapat
3 37 Şikayet Et
karadurak40 12 Aralık 2020 14:28
Son çıkan yazıda atölye ve alan şeflik ücreti ödenmeyecek deniyor sebep filen yerine getirilmediği için atölye ve alan şeflikleri bir unvandır valilik oluru ile alınır alınan ek ders bu olurun karşılığıdır bir doçent bir yüzbaşı binbaşı komiser daire başkanı bu unvanlarının karşılığı olarak ücret alır hastanede doçentin gireceği ameliyat yoksa sana doçent maaşı vermeyeceğiz demek bir rütbeli askere savaş yok sana normal er ücreti vereceyiz demek ne kadar saçma ise atölye ve laboratuvar öğretmeninde laboratuvarda ders yapılmadı sana ücret ödemeyeceğiz demek o kadar saçma milli eğitimde müfettiş soruşturma yapmadığı zaman sana müfettişlik ücreti değil de memur ücreti ödenecek desek ne derler bu yanlış bir karar amaç ek ders ödememek her zaman dediğim itibarı saygınlığı bitmiş gelir düzeyi yerlerde sürünen bir meslek
7 50 Şikayet Et
xyz14 12 Aralık 2020 14:00
Üstteki yazıda : Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitim döneminde, bölüm, atölye ve laboratuvar şefliği görevi verilenlere bu süreçte "Planlama-Onarım Görevi" adı altında ek ders görevi verilemeyeceğini belirtti.. Yani ek ders görevi verilemez diyor. Yani şu nu mu diyor beceri eğitimi dersini online yapamaz mı.Burası muallak olmuş.
5 16 Şikayet Et
esxici 12 Aralık 2020 13:58
Haberi yapan öğretmen mi? Senin derdin bence para. Yoksa seni ilgilendiren bir haberi tıklayıp yorum yapma gereği duymazdın.
Bu öğretmenlerin tek derdi para.Ne eğitim nede öğrenciler zerre kadar umurlarında değil.
kayahanTR, 6 ay önce
8 31 Şikayet Et
alivelim44 12 Aralık 2020 13:57
Ya herkes alacak ya kimse almayacak
Ben bu yamyamlığı geçen dönem gördüğüm için 12 yıllık şeflik görevimden istifa ettim bütün amaleliği ben yapacam diğer öğretmen arkadaş ek ders alacak ben alamıyacağım ne güzel dünya
alivelim44, 6 ay önce
2 27 Şikayet Et
xrainmannnx 12 Aralık 2020 13:57
Ek dersler kaldirilmali maas karsiligi da 30 saat olmali. 15 saat haftalık calismam mi.olur.
48 2 Şikayet Et
alivelim44 12 Aralık 2020 13:56
Giriyorum canlı dersime haftada 27 saat ohh mis atelye yanmış yıkılmış umrumda değil niye artık şef değilim 12 yıl haftada 3 saat eksik ders aldık ödülümü ne oldu buyrun bu oldu geçen dönemde bunu yaptılar işte çalışan adamı böyle küstürün buyurun Bu ülkede çalışan adam bitmez içim rahat
Ben bu yamyamlığı geçen dönem gördüğüm için 12 yıllık şeflik görevimden istifa ettim bütün amaleliği ben yapacam diğer öğretmen arkadaş ek ders alacak ben alamıyacağım ne güzel dünya
alivelim44, 6 ay önce
5 26 Şikayet Et
furkanaytunc 12 Aralık 2020 13:52
Büyük haksızlık şef değilim ama her uyandığımıZ yeni gün bir karar değişikliğine nasıl ayak uydururuz diye saatlerce telekonferans yapıyoruz yetmiyor okula gidiyoruz yetmiyor okulun programını düzenliyoruz yetmiyor öğrencilerin staj işleriyle uğraşıyoruz yetmiyor işletme yetkilileriyle saatlerce istişare yapıyoruz ve bu gibi durumların hepsinde şef bizden Bi tık daha emek sarfediyor. Çalışana hakkı verilmezse, neden çalışıyorum diye sorgulayıp baştan savma yapar her işi. yetkililerin bilgisi olsun yatan olmadığı gibi aksine yatanlar 3 maaş alıyor . Neye konuşuyorum kimin umrunda
2 36 Şikayet Et
alivelim44 12 Aralık 2020 13:45
Ben bu yamyamlığı geçen dönem gördüğüm için 12 yıllık şeflik görevimden istifa ettim bütün amaleliği ben yapacam diğer öğretmen arkadaş ek ders alacak ben alamıyacağım ne güzel dünya
9 30 Şikayet Et
hainantuan1 12 Aralık 2020 13:36
Şeflik ücretlerinin alınabilmesi için kişinin aktif çalışması gerekir. Bence bu tamamen okul müdürünün insiyatifinde olmalı. Şef arkadaşlar eğer çalışma yapıyorlarsa ücretini almalı. Ama kesinlikle herkese verilmemeli. Ben alan şefiyim temrinliktir modül ialemleridir gelip iş yapıyorsam karşılığını almalıyım. Rehber öğretmenler de öyle Öğretmen aktif bir şekilde çalışıyorsa tabiki ücreti verilmeli. Çalışmayana ücret niye verilainki. Bence bi ayrım önemli. Bu ayrımı da müdür yapmalı. Biri çalışacak biri çalışmayacak ikisine de ücret verilecek. Bu olmaz. Örneğin bir hafta çalışmanı yapmadıysan ücreti elbette olmaz. Ama gördüğüm milletin çoğu çalışmadan ücretini almak istiyor. Zaten her yerde aynı değil mi devlette çalışan hep mhammallığıyla kalıyor.
14 12 Şikayet Et
1234