kayahanTR 12 Aralık 2020 13:33
Bu öğretmenlerin tek derdi para.Ne eğitim nede öğrenciler zerre kadar umurlarında değil.
66 7 Şikayet Et
ortmen06 12 Aralık 2020 13:26
Bu tür yorumları yapmak okul idareleri için zor olmamalı. Yerinde aktif olarak yapılmayan dersin- görevin ücreti ödenmez. Okullar kapalı iken öğretmenin okula gidip planlama bakım onarım yapması mümkün olmadığı için ödenmez.
19 12 Şikayet Et
ella_naz 12 Aralık 2020 13:18
Hocam bu açıdan bakarsanız hak verdim gerçekten öteki türlü haksızlık diye düşünüyorum.
Meslek lisesinde alan şeflerinin görevi sadece atölyelerin planlama&bakım&onarımıysa bilelim. Zor bir süreç ekonomik vs olarak anlıyorum evet biz işimizi yine yaparız hiç sorun değil fakat siz haftada 1 gün okula giden rehberlikçi, idarecilerin tüm ek dersini ödeyip haftada 1 gün okula gidip atölyenin, bölümün işlerini yapan şefe ücret vermezseniz haksızlık yaparsınız benim karşı çıktığım bu. Umarım bu yanlıştan dönülür. Ben uzaktan da olsa telefondan bölümün aksaklıklarını çözüyorum idare çağırıyor şef olarak okula ben gidiyorum diğer bölüm öğretmenleri değil hiç mi önemi yok yaptığımız işin? Neden yapıyorum o zaman ben şeflik görevini bir farkı yoksa neden sorumluluk alıyorum?
graphics teacher, 6 ay önce
3 21 Şikayet Et
graphics teacher 12 Aralık 2020 12:33
Meslek lisesinde alan şeflerinin görevi sadece atölyelerin planlama&bakım&onarımıysa bilelim. Zor bir süreç ekonomik vs olarak anlıyorum evet biz işimizi yine yaparız hiç sorun değil fakat siz haftada 1 gün okula giden rehberlikçi, idarecilerin tüm ek dersini ödeyip haftada 1 gün okula gidip atölyenin, bölümün işlerini yapan şefe ücret vermezseniz haksızlık yaparsınız benim karşı çıktığım bu. Umarım bu yanlıştan dönülür. Ben uzaktan da olsa telefondan bölümün aksaklıklarını çözüyorum idare çağırıyor şef olarak okula ben gidiyorum diğer bölüm öğretmenleri değil hiç mi önemi yok yaptığımız işin? Neden yapıyorum o zaman ben şeflik görevini bir farkı yoksa neden sorumluluk alıyorum?
14 51 Şikayet Et
graphics teacher 12 Aralık 2020 12:24
Peki uygulamalar sürekli değiştiği için derslerin bölüm öğretmenleri arasındaki dağılımı, işletmelerde beceri eğitimi dersiyle yani stajla ilgili sorunlar, eba destek noktası olan atölyemizin hazır tutulması, bu süreçte bölüm&öğretmen&öğrenci&idare&veli arasındaki koordinasyonu sağlama gibi görevler fahri mi yapılacak? Biz görevden kaçmıyoruz kaçmayız da ama 10 saatlik ek dersimizin konu olması yanlıştır. Üstelik şef olduğumuz için diğer bölüm öğretmeni arkadaşlarımızdan az ders ve işletme almıştık. Nerede görülmüş şefin daha az ücret aldığı? O zaman neden şeflik yapılıyor? Biz haftada 1 gün okula gittiğimizde atölyemizle yine ilgileniyoruz ve ilgileneceğiz de ek ders verilsin verilmesin
13 36 Şikayet Et
Kagiş 12 Aralık 2020 12:20
İsabet olmuş, yerinde bir karar. Pdr. cilerin de durumunu bu bağlamda yeniden değerlendirip full ek ders vermemek lazım!? Öylee..
15 38 Şikayet Et
ogan 12 Aralık 2020 12:08
Bakanlık merkez teşkilatı öğretmenler ve idarecilerin ücretini nasıl kırparım peşinde. Milyarlarca lira haksız kazanç elde edenleri alkışlayan bürokratlar öğretmenlere gözünü dikmiş, atölye ve labaratuarların hazır tutulması, hazırlanması gerekmiyormuş gibi..
9 51 Şikayet Et
Ugurrr020202 12 Aralık 2020 12:03
Yeter be sürekli ek ders haberi sanki her hafta para alıyoruz kardeşim bizi de 8 5 okulda tut diğer memurlar gibi 6 bin ver kalalım.
6 68 Şikayet Et
1234