Akin5234 23 Şubat 2021 13:24
Evet. Ama farklı adliyelerde aynı unvana başvuru olmaz toplamda bir kez başvuru yapabilirsin. Yani İstanbul adliyesine zabıt başvurdun başka bir adliyeye de zabıt basvuramazsin. Ama aynı adliyeye hem icra hem zabıt başvuru olur.
İcra katibiyle adalet bakanlığı zabıt katipliğine aynı anda başvuru yapılabiliyor mu?
dilara.bal, 2 ay önce
2 1 Şikayet Et
dilara.bal 23 Şubat 2021 12:36
e-devletten
Başvuruyu nerden yapıyoruz ?
Emin Akay1, 2 ay önce
2 2 Şikayet Et
dilara.bal 23 Şubat 2021 12:34
İcra katibiyle adalet bakanlığı zabıt katipliğine aynı anda başvuru yapılabiliyor mu?
6 1 Şikayet Et
mehmet2346 23 Şubat 2021 11:50
Ben epilepsi ilacı kullanıyorum.Fakat nöbetlerim yok.İkm ya da katiplikte bana olur verirler mi heyette. Bilgisi olan var mı?
7 3 Şikayet Et
savunmadım 23 Şubat 2021 11:29
o yaşa kadar işinizi bulmuş olmanız gerekiyor
35 yaş sınırı alımlarda nedir bana biri bunu açıklasın .memurlar.net bu işe el bir el atın lütfen 35 yaş üstü açmı kalsın işsizmi gezsin ne olacak böyle söyleyin lütfen sistem yanlış sesimiz olun. Hiçbiryere başvuru yapamıyoruz öldükte haberimiz yok
Biyouzman, 2 ay önce
22 5 Şikayet Et
Biyouzman 23 Şubat 2021 11:11
35 yaş sınırı alımlarda nedir bana biri bunu açıklasın .memurlar.net bu işe el bir el atın lütfen 35 yaş üstü açmı kalsın işsizmi gezsin ne olacak böyle söyleyin lütfen sistem yanlış sesimiz olun. Hiçbiryere başvuru yapamıyoruz öldükte haberimiz yok
9 32 Şikayet Et
Hbikrhn 23 Şubat 2021 10:46
Arkadaşlar manisa da 15 tane bayan alımı olucak ikm den. 76.800 puanım sizce siralamaya girermiyim 45 kişi cagrilcak
15 4 Şikayet Et
Psiklg 23 Şubat 2021 10:42
Psikolog alimi olacakti ama yok
4 5 Şikayet Et
appakhan 23 Şubat 2021 10:18
Hani sözleşmeli kadrosuyla alıp olmayacaktı. Hani geçmişte kadroya geçen sözleşmelilerden sonra alımlar hep 657 kadrosuyla olacaktı. Bu nasıl iş? Çoğu alım sözleşmeli artık. Ve merkezi kpss ataması değil. B grubu kadro alımlar hep mülakatlı. O zaman neden KPSS ye giriyor insanlar. Milletin aklıyla dalga geçmeyin. Bu milletin de bu uygulamalara sandıkta verecek cevabı vardır elbet. Haksızlık bu dünyada devam etse de bunun bir de ahireti var. Hem de çok çetin Ahiret...
4 19 Şikayet Et
surkal 23 Şubat 2021 09:50
Hey maşallah darısı birim tarım bakanlıgının başına şöyle bir alım açamadı arkadaş tek seferde 15-20 bin alım yapamadı bir türlü.
4 10 Şikayet Et
1234