Hangi Lider Neye Ağladı?

İşte ağlayan dünya liderleri

  1. Şubat 2012'de 1979 Devrimi'nin yıldönümü törenleri kapsamında, İslam Devrimi'nin lideri Humeyni'nin mezarını ziyaret eden Ahmedinecad, gözyaşlarını tutamadı. Ahmedinecad'a Humeyni'nin torunu Hasan Humneyni eşlik etti.

    Şubat 2012'de 1979 Devrimi'nin yıldönümü törenleri kapsamında, İslam Devrimi'nin lideri Humeyni'nin mezarını ziyaret eden Ahmedinecad, gözyaşlarını tutamadı. Ahmedinecad'a Humeyni'nin torunu Hasan Humneyni eşlik etti.

  2. Humeyni'nin İran'a dönüşünün 23. yılında ordu değişik bir kutlama düzenlemiş, Humeyni'nin devasa boyutlardaki maketi başkent Tahran'daki havaalanının yakınlarına yerleştirilmişti. Ahmedinejad ayrıca Venezuella devlet başkanı Hugo Chavez'in cenazesinde de gözyaşlarına hakim olamamıştı.

    Humeyni'nin İran'a dönüşünün 23. yılında ordu değişik bir kutlama düzenlemiş, Humeyni'nin devasa boyutlardaki maketi başkent Tahran'daki havaalanının yakınlarına yerleştirilmişti. Ahmedinejad ayrıca Venezuella devlet başkanı Hugo Chavez'in cenazesinde de gözyaşlarına hakim olamamıştı.

  3. 2000-2008 yılları arasında Amerikan başkanı olarak görev yapan George Walker Bush'un adının verildiği kütüphane ve müzenin açılış törenine ülkesinden ve çeşitli ülkelerden birçok ünlü siyasi katıldı. Kapanış konuşması için kürsüye gelen George Walker Bush ülkesi için iyi günlerin geleceğine inandığını söyledi fakat bu duruma kendisi de inanmamış olacak ki gözyaşlarına hakim olamadı ve ağlamaya başladı.

    2000-2008 yılları arasında Amerikan başkanı olarak görev yapan George Walker Bush'un adının verildiği kütüphane ve müzenin açılış törenine ülkesinden ve çeşitli ülkelerden birçok ünlü siyasi katıldı. Kapanış konuşması için kürsüye gelen George Walker Bush ülkesi için iyi günlerin geleceğine inandığını söyledi fakat bu duruma kendisi de inanmamış olacak ki gözyaşlarına hakim olamadı ve ağlamaya başladı.

  4. Eski ABD Başkanı Bill Clinton 2000 yılında milli bir günde geçit töreninde duygulanarak ağlamıştı. Ayrıca Clinton kızıyla dans ederken de ağladı.

    Eski ABD Başkanı Bill Clinton 2000 yılında milli bir günde geçit töreninde duygulanarak ağlamıştı. Ayrıca Clinton kızıyla dans ederken de ağladı.

  5. 2010´da evlenen Clinton´un kızının düğününde baba Clinton ve kızı Chelsea, “The Way You Look” şarkısında dans etti. Dans sırasında Clinton’un gözleri doldu. Chelsea babasının yanaklarından süzülen yaşları sildi.

    2010´da evlenen Clinton´un kızının düğününde baba Clinton ve kızı Chelsea, “The Way You Look” şarkısında dans etti. Dans sırasında Clinton’un gözleri doldu. Chelsea babasının yanaklarından süzülen yaşları sildi.

  6. İsrail'in 2012'de Gazze'ye düzenlediği saldırılarda yaralanan çok sayıda Filistinlinin tedavi gördüğü Şifa Hastanesi'ni ziyaret etmişti.

    İsrail'in 2012'de Gazze'ye düzenlediği saldırılarda yaralanan çok sayıda Filistinlinin tedavi gördüğü Şifa Hastanesi'ni ziyaret etmişti.

  7. Ziyareti sırasında kızının cansız bedeni karşısında ağlayan Filistinli babanın acısına ortak olmaya çalışan Davutoğlu, gözyaşlarına hakim olamamıştı.

    Ziyareti sırasında kızının cansız bedeni karşısında ağlayan Filistinli babanın acısına ortak olmaya çalışan Davutoğlu, gözyaşlarına hakim olamamıştı.

  8. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 26. dönem ilk grup toplantısında, Suriyeli kanaat önderiyle ilgili anısında gözyaşlarını tutamamıştı.

    AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 26. dönem ilk grup toplantısında, Suriyeli kanaat önderiyle ilgili anısında gözyaşlarını tutamamıştı.

  9. Dağlıca'da şehit olan askerler için cenaze töreninde Başbakan gözyaşlarını tutamamıştı...

    Dağlıca'da şehit olan askerler için cenaze töreninde Başbakan gözyaşlarını tutamamıştı...

  10. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Ayrımcılığa Karşı Kadın Hakları Derneği tarafından düzenlenen, "28 Şubat'lar Bin Yıl Sürmez" programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat ile ilgili yapılan sunumu izlerken duygulandı.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Ayrımcılığa Karşı Kadın Hakları Derneği tarafından düzenlenen, "28 Şubat'lar Bin Yıl Sürmez" programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat ile ilgili yapılan sunumu izlerken duygulandı.

  11. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlık yaptığı o dönemde annesi Tenzile Erdoğan, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanmıştı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlık yaptığı o dönemde annesi Tenzile Erdoğan, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanmıştı.

  12. Anne Erdoğan için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Başbakan Erdoğan, annesi için helallik istendiğinde gözyaşlarına hakim olamadı.

    Anne Erdoğan için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Başbakan Erdoğan, annesi için helallik istendiğinde gözyaşlarına hakim olamadı.

  13. İşte Erdoğan'ı duygulandıran o mektup...  <br>       Sevgili anneciğim ve babacığım, sizler beni bu yaşa kadar büyüttünüz ve yetiştirdiniz. Benim sizlere karşı islemiş olduğum hataları ve suçlarımı affedin. Hakkinizi helal edin. Ben sizlerin bir evladınız olarak, bugüne kadar Cenab-ı Hakkin ve Onun Resulünün, Yüce Peygamberimizin yolundan ayrılmadım. Alın yazımız böyle yazılmış. Kader ne ise onu çekeceğiz. Ben de kardeşim Haydar gibi bir an önce Allah'ın huzuruna çıkacağım. Eğer benim günahım varsa Cenab-ı Allah'ın huzurunda çekmeye hazırım. Yok, bir yanlışlık sonucu ölümüme karar verenler, idam edenler Allah'tan bulsunlar. Sunu hiç bir zaman unutmasınlar ki, Mustafa'lar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakindir. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır.  <br>       Bunun için hiç üzülmeyin. Cenazemin arkasından ağlamayın, günahtır. Sizden ricam ağlamayın. Anne, sizlerle helalleşmek isterdim, fakat olmadı. Hakkim varsa, hepinize helal olsun, siz de helal edin.  <br>       Son olarak, abime, yengeme, yiyenime, bacıma selam eder, haklarını helal etmelerini dilerim. Nişanlıma da selam eder, Cenab-ı Allah'ın mutlu bir yuva kurması için ona yardımcı olmasını dilerim.  <br>       Oğlunuz Mustafa  <br>       7 Ekim 1980

    İşte Erdoğan'ı duygulandıran o mektup...
    Sevgili anneciğim ve babacığım, sizler beni bu yaşa kadar büyüttünüz ve yetiştirdiniz. Benim sizlere karşı islemiş olduğum hataları ve suçlarımı affedin. Hakkinizi helal edin. Ben sizlerin bir evladınız olarak, bugüne kadar Cenab-ı Hakkin ve Onun Resulünün, Yüce Peygamberimizin yolundan ayrılmadım. Alın yazımız böyle yazılmış. Kader ne ise onu çekeceğiz. Ben de kardeşim Haydar gibi bir an önce Allah'ın huzuruna çıkacağım. Eğer benim günahım varsa Cenab-ı Allah'ın huzurunda çekmeye hazırım. Yok, bir yanlışlık sonucu ölümüme karar verenler, idam edenler Allah'tan bulsunlar. Sunu hiç bir zaman unutmasınlar ki, Mustafa'lar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakindir. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır.
    Bunun için hiç üzülmeyin. Cenazemin arkasından ağlamayın, günahtır. Sizden ricam ağlamayın. Anne, sizlerle helalleşmek isterdim, fakat olmadı. Hakkim varsa, hepinize helal olsun, siz de helal edin.
    Son olarak, abime, yengeme, yiyenime, bacıma selam eder, haklarını helal etmelerini dilerim. Nişanlıma da selam eder, Cenab-ı Allah'ın mutlu bir yuva kurması için ona yardımcı olmasını dilerim.
    Oğlunuz Mustafa
    7 Ekim 1980

  14. Arnavutluk'un Başkenti Tiran&#8217;a bağlı Preza'da köyünde açılan Tarihi Kaleiçi Camisinin açılışında Aziz Mahmut Vakfı İşkodra İmam Hatip Okulu öğrencileri tarafından seslendirilen 'Biz kısık sesleriz' şiiri ve ilahiler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Aile Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam gözyaşlarına hakim olamadı.

    Arnavutluk'un Başkenti Tiran’a bağlı Preza'da köyünde açılan Tarihi Kaleiçi Camisinin açılışında Aziz Mahmut Vakfı İşkodra İmam Hatip Okulu öğrencileri tarafından seslendirilen 'Biz kısık sesleriz' şiiri ve ilahiler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Aile Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam gözyaşlarına hakim olamadı.

  15. Erdoğan, canlı yayında Mısır'da ordunun müdahalesi sonucunda ölen Esma El Biltaci ardından babasının yazdığı mektup okununca gözyaşlarını tutamamıştı.

    Erdoğan, canlı yayında Mısır'da ordunun müdahalesi sonucunda ölen Esma El Biltaci ardından babasının yazdığı mektup okununca gözyaşlarını tutamamıştı.

  16. Abdullah Gül, Yemen'de Türk şehitliğinin açılışına katıldı. Törende söylenen Yemen türküsü, heyettekileri duygulandırdı... Cumhurbaşkanı Gül, şarkı söylenirken gözyaşlarını tutamadı

    Abdullah Gül, Yemen'de Türk şehitliğinin açılışına katıldı. Törende söylenen Yemen türküsü, heyettekileri duygulandırdı... Cumhurbaşkanı Gül, şarkı söylenirken gözyaşlarını tutamadı

  17. Kral Abdullah, eşi Rania Abdullah ve beraberindeki heyet geçtiğimiz Mart ayında Anıtkabir'i ziyaret etti. Ata'nın huzuruna çıkan Kral Abdullah ziyaret sırasında gözyaşlarını tutamadı.

    Kral Abdullah, eşi Rania Abdullah ve beraberindeki heyet geçtiğimiz Mart ayında Anıtkabir'i ziyaret etti. Ata'nın huzuruna çıkan Kral Abdullah ziyaret sırasında gözyaşlarını tutamadı.

  18. Euro 2012 yarı finalinde İtalya karşı karşı 2-1 mağlup olarak final göremeden kupaya veda eden ´Panzerler´de büyük hüzüntü hakimdi. İtalyanlara karşı 2-1 kaybederek kupaya veda eden panzerlerin başbakanı Angela Merkel karşılaşmanın sonunda gözyaşlarını tutamadı...

    Euro 2012 yarı finalinde İtalya karşı karşı 2-1 mağlup olarak final göremeden kupaya veda eden ´Panzerler´de büyük hüzüntü hakimdi. İtalyanlara karşı 2-1 kaybederek kupaya veda eden panzerlerin başbakanı Angela Merkel karşılaşmanın sonunda gözyaşlarını tutamadı...

  19. ABD Başkanı Barack Obama, ABD'deki silah kontrolüne ilişkin tarihi kararı açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

    ABD Başkanı Barack Obama, ABD'deki silah kontrolüne ilişkin tarihi kararı açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

  20. ABD Başkanı Barack Obama-Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama Libya´nın Bingazi şehrindeki ABD konsolosluğuna düzenlenen saldırıda ölen ABD Büyükelçisi Chris Stevens için basın toplantısında gözyaşı dökmüştü

    ABD Başkanı Barack Obama-Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama Libya´nın Bingazi şehrindeki ABD konsolosluğuna düzenlenen saldırıda ölen ABD Büyükelçisi Chris Stevens için basın toplantısında gözyaşı dökmüştü

  21. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise 2012 seçimleri sonrası yaptığı zafer konuşmasında gözyaşlarına hakim olamamıştı.

    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise 2012 seçimleri sonrası yaptığı zafer konuşmasında gözyaşlarına hakim olamamıştı.