Soğan Suyu Mucizesi! Damarları Temizliyor...

Damarları temizliyor...

  1. DAMARLARI TEMİZLİYOR  Kalp damar hastalıklarından korkmak yerine önlem almak gerekiyor. Yüksek kolesterole karşı etkili bir karışım tarifi veren uzmanlar, "Bu karışım damarlarınızı temizleyip kolesterolü düşürür" diyor.

    DAMARLARI TEMİZLİYOR Kalp damar hastalıklarından korkmak yerine önlem almak gerekiyor. Yüksek kolesterole karşı etkili bir karışım tarifi veren uzmanlar, "Bu karışım damarlarınızı temizleyip kolesterolü düşürür" diyor.

  2. Buna göre birer su bardağı limon suyu, zencefil suyu, soğan suyu ve elma sirkesi bir tencereye konuluyor.

    Buna göre birer su bardağı limon suyu, zencefil suyu, soğan suyu ve elma sirkesi bir tencereye konuluyor.

  3. Ardından kısık ateşte yaklaşık yarım saat kaynatılıyor. Bu karışım miktarı 3 bardak azalacak şekilde ocakta tutuluyor.

    Ardından kısık ateşte yaklaşık yarım saat kaynatılıyor. Bu karışım miktarı 3 bardak azalacak şekilde ocakta tutuluyor.

  4. Daha sonra soğutulup içine bal ilave edilerek cam bir şişeye dolduruluyor. Karışımı sabah kahvaltıdan önce bir çorba kaşığı içmek gerekiyor.

    Daha sonra soğutulup içine bal ilave edilerek cam bir şişeye dolduruluyor. Karışımı sabah kahvaltıdan önce bir çorba kaşığı içmek gerekiyor.

  5. Uzmanlar karışımın düzenli bir şekilde tüketildiğinde kalp hastalıklarından korunup, olası sorunların ise hafifleyeceğini ifade ediyor.

    Uzmanlar karışımın düzenli bir şekilde tüketildiğinde kalp hastalıklarından korunup, olası sorunların ise hafifleyeceğini ifade ediyor.

  6. SOĞAN SUYU MİDE SORUNLARINI GİDERİR  Soğan suyunun mide ve mide ile ilgili bozukluklara birçok farklı açıdan faydalıdır. Soğan mide’de rahatlama sağlayan anti bakteriyel ve anti inflamatuar özelliklere sahiptir. Bunlar kronik kabızlık ve aşırı gaz sorunlarını giderir. Soğan suyunun bu özelliği kolik sorunlarının tedavisinde tedavisinde ve çocuklarda solucanlardan kurtulmaya yardımcı olabilir.

    SOĞAN SUYU MİDE SORUNLARINI GİDERİR Soğan suyunun mide ve mide ile ilgili bozukluklara birçok farklı açıdan faydalıdır. Soğan mide’de rahatlama sağlayan anti bakteriyel ve anti inflamatuar özelliklere sahiptir. Bunlar kronik kabızlık ve aşırı gaz sorunlarını giderir. Soğan suyunun bu özelliği kolik sorunlarının tedavisinde tedavisinde ve çocuklarda solucanlardan kurtulmaya yardımcı olabilir.

  7. Kolik tedavisi için, yumuşayana kadar bir mijtar suda soğanı haşlayın ve daha sonra haşladığınız soğanı çocuğa yedirin, soğanın bir kısmını sadece hepsi midenin yanmasına neden olabilir.Soğan suyu artrit ve gut hastalıklarına iyi gelir.İdrar yolu ile vücutta toplanan gereksiz sıvıları dışarı atabilir. Bu özelliği böbrek taşlarının oluşumunu önlemede yardımcı olduğu gibi, bazı hastalarının idrar yoluyla küçük taşlar düşürmesini sağlayabilir.

    Kolik tedavisi için, yumuşayana kadar bir mijtar suda soğanı haşlayın ve daha sonra haşladığınız soğanı çocuğa yedirin, soğanın bir kısmını sadece hepsi midenin yanmasına neden olabilir.Soğan suyu artrit ve gut hastalıklarına iyi gelir.İdrar yolu ile vücutta toplanan gereksiz sıvıları dışarı atabilir. Bu özelliği böbrek taşlarının oluşumunu önlemede yardımcı olduğu gibi, bazı hastalarının idrar yoluyla küçük taşlar düşürmesini sağlayabilir.

  8. SOĞAN SUYU SOLUNUM PROBLEMLERİNİ GİDERİR  Soğan suyunun solunum yolları ile alakalı sorunlarada ciddi anlamda katkı sağladığı bilimsel olarak ıspatlanmıştır. Bunun yanında soğuk algınlığından dolayı meydana gelen solunum yolu hastalıklarını giderebilir. Fonksiyonlarını yitirme aşamasına gelen mukusların sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olabilir. Soğan suyu ve bal karışımı şiddetli öksürükleri giderebilir ve bronşlar üzerinde hissedilir rahatlama yapabilir.

    SOĞAN SUYU SOLUNUM PROBLEMLERİNİ GİDERİR Soğan suyunun solunum yolları ile alakalı sorunlarada ciddi anlamda katkı sağladığı bilimsel olarak ıspatlanmıştır. Bunun yanında soğuk algınlığından dolayı meydana gelen solunum yolu hastalıklarını giderebilir. Fonksiyonlarını yitirme aşamasına gelen mukusların sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olabilir. Soğan suyu ve bal karışımı şiddetli öksürükleri giderebilir ve bronşlar üzerinde hissedilir rahatlama yapabilir.

  9. SOĞAN SUYU KULAK AĞRILARINI GİDERİR  Eğer şiddetli kulak ağrısı sorunları yaşıyorsanız kulağınıza bir damla soğan suyu damlatarak bu durumdan kurtulabilirsiniz. Soğan suyunun içerdiği esans yağları sayesinde hızlı bir şekilde kulak ağırlarından kurtulmanız mümkün. Kulak enfeksiyonlarında karşı soğan suyu inanılmaz etkiler yapabilmektedir. Bunun dışında kulak çınlamaları için de soğan suyunun faydalarından yararlanabilirsiniz.

    SOĞAN SUYU KULAK AĞRILARINI GİDERİR Eğer şiddetli kulak ağrısı sorunları yaşıyorsanız kulağınıza bir damla soğan suyu damlatarak bu durumdan kurtulabilirsiniz. Soğan suyunun içerdiği esans yağları sayesinde hızlı bir şekilde kulak ağırlarından kurtulmanız mümkün. Kulak enfeksiyonlarında karşı soğan suyu inanılmaz etkiler yapabilmektedir. Bunun dışında kulak çınlamaları için de soğan suyunun faydalarından yararlanabilirsiniz.

  10. SOĞAN SUYU SAÇ SAĞLIĞINI KORUR  Soğan suyu sağlıklı bir şekilde saç uzmasını teşvik eder. Bunun yanında saç derisinin temizlenmesini sağlayan doğal bileşenler içerir. Soğan suyu bünyeden taksinlerin atılmasına yardımcı olduğu için saç köklerinin sağlıklı ve güçlü olmasını sağlayabilmektedir. Güçlü ve sağlıklı saç kökleri de saç dökülmesini engeller. Şampuanla soğan suyunu birleştirerek saçlarınızı yıkadığınızda saç dökülmesini azaltabilirsiniz. Bunun yanında kepek sorununu da ortadan kaldırabilir.

    SOĞAN SUYU SAÇ SAĞLIĞINI KORUR Soğan suyu sağlıklı bir şekilde saç uzmasını teşvik eder. Bunun yanında saç derisinin temizlenmesini sağlayan doğal bileşenler içerir. Soğan suyu bünyeden taksinlerin atılmasına yardımcı olduğu için saç köklerinin sağlıklı ve güçlü olmasını sağlayabilmektedir. Güçlü ve sağlıklı saç kökleri de saç dökülmesini engeller. Şampuanla soğan suyunu birleştirerek saçlarınızı yıkadığınızda saç dökülmesini azaltabilirsiniz. Bunun yanında kepek sorununu da ortadan kaldırabilir.

  11. SOĞAN SUYU İLE KEPEKLER NASIL AZALTILIR?  Soğan suyu kepek ve saç dökülmesi sorunlarını tedavi eden doğal bir ilaçtır. Soğan suyu kafa derisi üzerindeki bakterileri öldürür ve beyaz pulları ortadan kaldırır.

    SOĞAN SUYU İLE KEPEKLER NASIL AZALTILIR? Soğan suyu kepek ve saç dökülmesi sorunlarını tedavi eden doğal bir ilaçtır. Soğan suyu kafa derisi üzerindeki bakterileri öldürür ve beyaz pulları ortadan kaldırır.

  12. Saç köklerine besin ve dayanıklık sağlayan soğan suyu kan dolaşımını da uyarır. Soğan suyu saç dökülmesi tedavisi içinde yararlı bir ilaçtır.

    Saç köklerine besin ve dayanıklık sağlayan soğan suyu kan dolaşımını da uyarır. Soğan suyu saç dökülmesi tedavisi içinde yararlı bir ilaçtır.

  13. Büyük parçalar halinde soğanı kesin ve yapıştırmak için soğanları ezin. Kafa derisi üzerinde bu macunu 30 dakika bekletin ve daha sonra yıkayın.

    Büyük parçalar halinde soğanı kesin ve yapıştırmak için soğanları ezin. Kafa derisi üzerinde bu macunu 30 dakika bekletin ve daha sonra yıkayın.