Yılan Hikayesi Oyuncularının İnanılmaz Değişimi!

Yılan Hikayesi'ni hatırladınız mı?

  1. Yılan Hikayesi, Türkiye'ye damga vuran dizilerin arasında geliyor. Memoli ve Zeynep'in aşkı 1999 yılına damga vurmuştu. Peki Yılan Hikayesi oyuncularının şimdiki halini merak ediyor musunuz?

    Yılan Hikayesi, Türkiye'ye damga vuran dizilerin arasında geliyor. Memoli ve Zeynep'in aşkı 1999 yılına damga vurmuştu. Peki Yılan Hikayesi oyuncularının şimdiki halini merak ediyor musunuz?

  2. SELO( SERKAN ERCAN)  Erkan Ağa'nın sağ kolu ve köylüsüdür. Ayrıca dizinin 2. bölümünde Zeyno'ya saldıran ve Memoli'nin balıklarını öldüren saldırganı canlandırmıştır.

    SELO( SERKAN ERCAN) Erkan Ağa'nın sağ kolu ve köylüsüdür. Ayrıca dizinin 2. bölümünde Zeyno'ya saldıran ve Memoli'nin balıklarını öldüren saldırganı canlandırmıştır.

  3. HASAN AĞA (ERDİNÇ ORGAÇLI)  Büyük bir mafya babasıdır. Erkan Ağa'nın amcasıdır. Aynı zamanda Gülsüm'ün eşidir. Kürşat'ın oyunuyla öldürülmüştür. Oyuncu geçtiğimiz eylül ayında hayatını kaybetmiştir.

    HASAN AĞA (ERDİNÇ ORGAÇLI) Büyük bir mafya babasıdır. Erkan Ağa'nın amcasıdır. Aynı zamanda Gülsüm'ün eşidir. Kürşat'ın oyunuyla öldürülmüştür. Oyuncu geçtiğimiz eylül ayında hayatını kaybetmiştir.

  4. KOMİSER TAYFUN (OKAN YALABIK)  Diziye sonradan giren stajyer polistir.

    KOMİSER TAYFUN (OKAN YALABIK) Diziye sonradan giren stajyer polistir.

  5. YAŞAR (ŞEVKET ÇORUH)  Erkan Ağa'nın en yakın arkadaşı ve köylüsüdür. Erkan Ağa ile köyünde gezerken Askeri İnzibat tarafından apar topar askere götürülmüştür.

    YAŞAR (ŞEVKET ÇORUH) Erkan Ağa'nın en yakın arkadaşı ve köylüsüdür. Erkan Ağa ile köyünde gezerken Askeri İnzibat tarafından apar topar askere götürülmüştür.

  6. GÜZİN (AYŞE TUNABOYLU)  Memoli'nin apartmandan komşusudur. Rambo Berk'in annesidir.

    GÜZİN (AYŞE TUNABOYLU) Memoli'nin apartmandan komşusudur. Rambo Berk'in annesidir.

  7. YUSUF (HAKAN BİLGİN)  Kürşat'ın sağ koludur ve onun her istediğini yapar.

    YUSUF (HAKAN BİLGİN) Kürşat'ın sağ koludur ve onun her istediğini yapar.

  8. ÇAYÇI ABİ (BÜLENT ŞAKRAK)  Memoli'nin görev yaptığı polis merkezinin çaycısıdır. Sürekli olarak polislerle iç içedir. Şans oyunlarına düşkündür. Son bölümde lotoyu tutturmuş ve zengin olmuştur.

    ÇAYÇI ABİ (BÜLENT ŞAKRAK) Memoli'nin görev yaptığı polis merkezinin çaycısıdır. Sürekli olarak polislerle iç içedir. Şans oyunlarına düşkündür. Son bölümde lotoyu tutturmuş ve zengin olmuştur.

  9. KOMİSER DERYA (GÖRKEM YELTAN)  Polis okulundan mezun olmuş genç güzel ve zeki polis kızdır. Komiser Cem'in eşidir.

    KOMİSER DERYA (GÖRKEM YELTAN) Polis okulundan mezun olmuş genç güzel ve zeki polis kızdır. Komiser Cem'in eşidir.

  10. ELENI (KATERINA MOUTSATSOS)  Diziye ilerleyen bölümlerde, 3. sezonda giren genç güzel ve zeki Yunan polistir. Başak'la görevleri bir aylığına değiştirmek için Türkiye'ye gelmiştir. Memoli'ye âşık olur.

    ELENI (KATERINA MOUTSATSOS) Diziye ilerleyen bölümlerde, 3. sezonda giren genç güzel ve zeki Yunan polistir. Başak'la görevleri bir aylığına değiştirmek için Türkiye'ye gelmiştir. Memoli'ye âşık olur.

  11. BAŞKOMİSER KEMAL (SÜLEYMAN TURAN)  Memoli ve Cem'in şefidir. Belgin Hanım'a hayranlık duymaktadır ve ona âşıktır.

    BAŞKOMİSER KEMAL (SÜLEYMAN TURAN) Memoli ve Cem'in şefidir. Belgin Hanım'a hayranlık duymaktadır ve ona âşıktır.

  12. RAMBO BERK (FERHAT YILMAZ)  Memoli'nin apartmandan komşusudur. Biraz saf bir çocuktur. Merdivenden biri indiğinde ya da çıktığında hissetme gibi sihirli güçleri vardır. Polis olmayı istemektedir. İlerleyen bölümlerde Polis Koleji sınavlarını kazanmıştır.

    RAMBO BERK (FERHAT YILMAZ) Memoli'nin apartmandan komşusudur. Biraz saf bir çocuktur. Merdivenden biri indiğinde ya da çıktığında hissetme gibi sihirli güçleri vardır. Polis olmayı istemektedir. İlerleyen bölümlerde Polis Koleji sınavlarını kazanmıştır.

  13. GÜLSÜM (NERİMAN UĞUR)  Hasan Ağa'nın karısıdır. Hasan Ağa öldükten sonra Kürşat ile aşk yaşamaya başlamıştır. Ölümü de son bölümde Kürşat'ın elinden olur.

    GÜLSÜM (NERİMAN UĞUR) Hasan Ağa'nın karısıdır. Hasan Ağa öldükten sonra Kürşat ile aşk yaşamaya başlamıştır. Ölümü de son bölümde Kürşat'ın elinden olur.

  14. KOMİSER BAŞAK (BETÜL ŞAHİN)  Memoli ve Cem'in iş arkadaşıdır. Memoli'ye âşıktır ama Memoli onu yalnızca arkadaşı olarak görmektedir.

    KOMİSER BAŞAK (BETÜL ŞAHİN) Memoli ve Cem'in iş arkadaşıdır. Memoli'ye âşıktır ama Memoli onu yalnızca arkadaşı olarak görmektedir.

  15. KOMİSER CEM (NAİL KIRMIZIGÜL)  Memoli'nin en yakın arkadaşı ve aynı zamanda meslektaşıdır. Komiser Derya'ya âşık olmuş ve evlenmişlerdir.

    KOMİSER CEM (NAİL KIRMIZIGÜL) Memoli'nin en yakın arkadaşı ve aynı zamanda meslektaşıdır. Komiser Derya'ya âşık olmuş ve evlenmişlerdir.

  16. KÜRŞAT (TUNCA AYDOĞAN)  Gerçek adı Hakan'dır. Hasan Ağa'nın sağ koludur. Gülsüm Hanım'la beraberdir. Mafya adamıdır ve imparatorluğu yönetmek istemektedir. Erkan Ağa'nın can düşmanıdır.

    KÜRŞAT (TUNCA AYDOĞAN) Gerçek adı Hakan'dır. Hasan Ağa'nın sağ koludur. Gülsüm Hanım'la beraberdir. Mafya adamıdır ve imparatorluğu yönetmek istemektedir. Erkan Ağa'nın can düşmanıdır.

  17. KRAL (ÇETİN TEKİNDOR)  Gerçek adı Sinan'dır. Büyük bir suç örgütünün lideridir. Memoli'nin baş düşmanıdır. Ayrıca Belgin'in kocasıdır. Memoli tarafından vurularak öldürülmüştür.

    KRAL (ÇETİN TEKİNDOR) Gerçek adı Sinan'dır. Büyük bir suç örgütünün lideridir. Memoli'nin baş düşmanıdır. Ayrıca Belgin'in kocasıdır. Memoli tarafından vurularak öldürülmüştür.

  18. BELGİN (AYTEN GÖKÇER)  Memoli'nin ev sahibidir. Eski bir sinema oyuncusudur. Kral'ın eşidir.

    BELGİN (AYTEN GÖKÇER) Memoli'nin ev sahibidir. Eski bir sinema oyuncusudur. Kral'ın eşidir.

  19. ERKAN AĞA (EMRE KINAY)  Zeyno'nun kocası ve aynı zamanda da kanlısıdır. Kürşat'ın ve Gülsüm'ün can düşmanıdır. Hasan Ağa'nın yeğenidir.

    ERKAN AĞA (EMRE KINAY) Zeyno'nun kocası ve aynı zamanda da kanlısıdır. Kürşat'ın ve Gülsüm'ün can düşmanıdır. Hasan Ağa'nın yeğenidir.

  20. ZEYNO (MELTEM CUMBUL)  Gerçek adı Zeynep'tir. Memoli'nin köylü kızı, köyden kanlısı Erkan'ı bulmaya gelmiştir. Sonraları Memoli'ye âşık olur. Düğününde Gülsüm'ün keskin nişancıları tarafından vurularak Erkan Ağa'nın kollarında ölür.

    ZEYNO (MELTEM CUMBUL) Gerçek adı Zeynep'tir. Memoli'nin köylü kızı, köyden kanlısı Erkan'ı bulmaya gelmiştir. Sonraları Memoli'ye âşık olur. Düğününde Gülsüm'ün keskin nişancıları tarafından vurularak Erkan Ağa'nın kollarında ölür.

  21. MEMOLİ (MEHMET ALİ ALABORA)  Gerçek adı Mehmet Ali Öztürk'tür. İş arkadaşları ona Memoli der. Komiser, çetelerin ve kötü adamların belalısıdır. Birçok çeteyi çökertmiştir.

    MEMOLİ (MEHMET ALİ ALABORA) Gerçek adı Mehmet Ali Öztürk'tür. İş arkadaşları ona Memoli der. Komiser, çetelerin ve kötü adamların belalısıdır. Birçok çeteyi çökertmiştir.