Survivor 2019 Yarışmacı Adayları Ve Yenilikler

Survivor 2019 yarışmacı adayları ve yenilikler

  1. Survivor'ı. Acun Ilıcalı, bu sene yarışmacı seçimlerinde halkı da işin içine dahil edince Survivor'ın oturmuş kitlesi epey heyecanlandı ve merakla beklemeye başladı.Süper bir yayıncılık taktiği olduğunu söylemeye gerek bile yok. Her konuda yorum yapmaya bayılan bir halk olarak, en çok izlenen yarışmanın adaylık sürecinde bizim de bir payımızın olacak olması şahane!

    Survivor'ı. Acun Ilıcalı, bu sene yarışmacı seçimlerinde halkı da işin içine dahil edince Survivor'ın oturmuş kitlesi epey heyecanlandı ve merakla beklemeye başladı.Süper bir yayıncılık taktiği olduğunu söylemeye gerek bile yok. Her konuda yorum yapmaya bayılan bir halk olarak, en çok izlenen yarışmanın adaylık sürecinde bizim de bir payımızın olacak olması şahane!

  2. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor Türkiye-Yunanistan'ın ilk yarışmacısının belli olduğunu duyurdu.

    Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor Türkiye-Yunanistan'ın ilk yarışmacısının belli olduğunu duyurdu.

  3. aday olarak sunulan erkek yarışmacılar şu şekilde:   <br>  Emin Günenç, Emre Durak, Halim Baydur, Erdem Ekşioğlu, Hakan Kanık, Hikmet Tuğsuz, Kaan Kazgan, Asil Cengiz, Atakan Işıktutan, Azim Kaan Güvenilir, Burak Yurdugör, Okay Köksal, Sami Levi, Bora Edin, Yağız Erdoğan ve Yusuf Karakaya.

    aday olarak sunulan erkek yarışmacılar şu şekilde:
    Emin Günenç, Emre Durak, Halim Baydur, Erdem Ekşioğlu, Hakan Kanık, Hikmet Tuğsuz, Kaan Kazgan, Asil Cengiz, Atakan Işıktutan, Azim Kaan Güvenilir, Burak Yurdugör, Okay Köksal, Sami Levi, Bora Edin, Yağız Erdoğan ve Yusuf Karakaya.

  4. kadın adaylar da bir o kadar güçlü çünkü: <br>    Kader Karakaya, Büşra Yalçın, Buse Akar, Melisa Emirbayer, Müzeyyen Seren Bayülken, Ecem Onaram, Seda Ocak, Begüm Güven, Serpil Uzunçavdar, Simge Olçun, Sıla Rümeysa Ökçek, Sude Burcu ve Sinem Kılıç.

    kadın adaylar da bir o kadar güçlü çünkü:
    Kader Karakaya, Büşra Yalçın, Buse Akar, Melisa Emirbayer, Müzeyyen Seren Bayülken, Ecem Onaram, Seda Ocak, Begüm Güven, Serpil Uzunçavdar, Simge Olçun, Sıla Rümeysa Ökçek, Sude Burcu ve Sinem Kılıç.