Kadın Dizisinde Olay İtiraf!

Başrol oyuncusu ağzından kaçırdı olanlar oldu

  1. Kadın dizisi kısa bir sezon arasından sonra bomba gibi bölümlerle ekran macerasına devam ediyor. Fox'un en çok sevilen dizilerinden biri olan Kadın, salı akşamları reyting listelerinde zirveyi zorluyor. Senaryosu ile ilgi çeken dizide son bölümlerde dikkat çeken karakterlerden biri de Arif...

    Kadın dizisi kısa bir sezon arasından sonra bomba gibi bölümlerle ekran macerasına devam ediyor. Fox'un en çok sevilen dizilerinden biri olan Kadın, salı akşamları reyting listelerinde zirveyi zorluyor. Senaryosu ile ilgi çeken dizide son bölümlerde dikkat çeken karakterlerden biri de Arif...

  2. Dizinin ilk bölümlerinde neredeyse yok denecek kadar az sahnesi olan Arif, son günlerde dizinin parlayan yıldızı. Özellikle Baharı'ın Sarp ile gitmesinin ardından dizide başrol oyuncuları kadar yer almaya başladı.

    Dizinin ilk bölümlerinde neredeyse yok denecek kadar az sahnesi olan Arif, son günlerde dizinin parlayan yıldızı. Özellikle Baharı'ın Sarp ile gitmesinin ardından dizide başrol oyuncuları kadar yer almaya başladı.

  3. Son bölümlerde omuzlarında büyük bir yük olan Arif, evlenmeyi düşündüğü Bahar'ın çocukları alıp Sarp ile gitmesini daha sindirememişken bir de büyük bir acı yaşayan Ceyda’ya da destek olmaya devam eder.

    Son bölümlerde omuzlarında büyük bir yük olan Arif, evlenmeyi düşündüğü Bahar'ın çocukları alıp Sarp ile gitmesini daha sindirememişken bir de büyük bir acı yaşayan Ceyda’ya da destek olmaya devam eder.

  4. Bahar'ın ansızın haber vermeden çekip gitmesi ile darmadağın olan Arif'i içten içe bitiren bir olay daha vardır. Yakın arkadaşı Yeliz'in öldüğünü Bahar'dan saklamak Arif'e artık çok zor gelir.

    Bahar'ın ansızın haber vermeden çekip gitmesi ile darmadağın olan Arif'i içten içe bitiren bir olay daha vardır. Yakın arkadaşı Yeliz'in öldüğünü Bahar'dan saklamak Arif'e artık çok zor gelir.

  5. BÜYÜK SIR ORYAYA ÇIKTI: Kadın son bölüme damga vuran sahnelerden biri de Arif'in Enver'e söylediği itiraf oldu. Enver’in Arif ile dertleştiği bölümde ise Arif’in bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı.

    BÜYÜK SIR ORYAYA ÇIKTI: Kadın son bölüme damga vuran sahnelerden biri de Arif'in Enver'e söylediği itiraf oldu. Enver’in Arif ile dertleştiği bölümde ise Arif’in bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı.

  6. Arif, babasının olay günü onu mahalleden uzaklaştırmasını kabullenemezken, Enver sadece babasının kendisini korumak için böyle bir durumun içinde yer aldığını söyledi.

    Arif, babasının olay günü onu mahalleden uzaklaştırmasını kabullenemezken, Enver sadece babasının kendisini korumak için böyle bir durumun içinde yer aldığını söyledi.

  7. Babası ile arası bozuk olan Arif ise yaptığı itirafla bir kardeşi daha olduğunu söyledi Enver’e Şimdi herkes Arif’in kardeşinin kim olduğunu merak ediyor. Dizinin son bölümlerinde iyice merak konusu olan Arif hakkında gizli gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

    Babası ile arası bozuk olan Arif ise yaptığı itirafla bir kardeşi daha olduğunu söyledi Enver’e Şimdi herkes Arif’in kardeşinin kim olduğunu merak ediyor. Dizinin son bölümlerinde iyice merak konusu olan Arif hakkında gizli gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

  8. MEĞER ASIL İŞİ BAMBAŞKAYMIŞ: Küçük bir kahve işleten Arif'in aslında üniversiteye gittiği mühendis olmak üzereyken üniversiteden ayrıldığı son bölümde ortaya çıkan diğer bir detay. Belli ki dizinin ilerleyen bölümlerinde Arif'i daha çok dizinin içinde göreceğiz...

    MEĞER ASIL İŞİ BAMBAŞKAYMIŞ: Küçük bir kahve işleten Arif'in aslında üniversiteye gittiği mühendis olmak üzereyken üniversiteden ayrıldığı son bölümde ortaya çıkan diğer bir detay. Belli ki dizinin ilerleyen bölümlerinde Arif'i daha çok dizinin içinde göreceğiz...

  9. PEKİ KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU: Bahar’ın tek arama hakkını Arif’ten yana kullandığını öğrenen Sarp kıskançlıktan deliye döndü. Arif’in kim olduğunu ve neden Bahar’ın onu aradığını merak ederken, aynı zamanda çocukların da neden Arif’i bu kadar sevdiklerini anlamaya çalıştı.

    PEKİ KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU: Bahar’ın tek arama hakkını Arif’ten yana kullandığını öğrenen Sarp kıskançlıktan deliye döndü. Arif’in kim olduğunu ve neden Bahar’ın onu aradığını merak ederken, aynı zamanda çocukların da neden Arif’i bu kadar sevdiklerini anlamaya çalıştı.

  10. Sarp’ın sorularından ve sorgulamalarından sıkılan Bahar ise ona çok büyük bir tepki verdi. Pırıl ile ilgili hiçbir soru sormadığını ona hatırlatarak, Arif hakkında da soru istemediğini açıkça belirtti.

    Sarp’ın sorularından ve sorgulamalarından sıkılan Bahar ise ona çok büyük bir tepki verdi. Pırıl ile ilgili hiçbir soru sormadığını ona hatırlatarak, Arif hakkında da soru istemediğini açıkça belirtti.

  11. Sarp’a kaçırma haberini verenin Şirin olduğunu düşünürken şok bir bilgiyle Suat’ın bütün tavrı değişti. Pırıl ise Bahar’ın daha önce onu gördüğünü ve her şeyden haberdar olduğunu öğrenince büyük bir paniğe kapıldı.

    Sarp’a kaçırma haberini verenin Şirin olduğunu düşünürken şok bir bilgiyle Suat’ın bütün tavrı değişti. Pırıl ise Bahar’ın daha önce onu gördüğünü ve her şeyden haberdar olduğunu öğrenince büyük bir paniğe kapıldı.

  12. Ama hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Bahar her geçen gün Yeliz’in ölüm haberine bir adım daha yaklaşırken, Doruk ve Nisan’ı ise büyük bir tehlike bekliyordu.

    Ama hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Bahar her geçen gün Yeliz’in ölüm haberine bir adım daha yaklaşırken, Doruk ve Nisan’ı ise büyük bir tehlike bekliyordu.