Ünlü İsimler Corono Virüsü Önlemi! 'Evde Keyfim Yerinde'

Geçtiğimiz aylarda baba olan oyuncu Eser Yenenler, Corona virüsü korkusu nedeniyle bir süredir evde olduğu için "Evde keyfim yerinde" diyerek yeni bir akım başlattı. Oyuncunun akımına Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak başta olmak üzere pek çok ünlü isimden destek geldi.

  1. Eser Yenenler, Corona virüsü korkusuyla evinden çıkmama kararı aldı. Eşi ve oğluyla evde vakit geçiren Yenenler, #evdekeyfimyerinde hashtagi'yle yeni bir akım başlattı.

    Eser Yenenler, Corona virüsü korkusuyla evinden çıkmama kararı aldı. Eşi ve oğluyla evde vakit geçiren Yenenler, #evdekeyfimyerinde hashtagi'yle yeni bir akım başlattı.

  2. Instagram hesabından paylaşım yapan Yenenler yakın dostları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'u da etiketleyerek "Corona virüsü salgını varken biz de ailecek evdeyiz ve dışarı çıkıp başkasının sağlığını ve kendi sağlığımızı tehlikeye sokmuyoruz. Durumu hala hafife alıp sokaklarda fink fink gezen tozan arkadaşlarımız için de #evdekeyfimyerinde diye bir tag başlatıp durumun ciddiyetini hep birlikte evlerimizden paylaşım yaparak gösterebiliriz diye düşündüm. Siz de salgın sürecinden evinizde geçirdiğiniz eğlenceli vakitlerden paylaşım yapıp bize katılın en beğendiklerimizi de hem hikayede hem de EYS'de kullanalım!'

    Instagram hesabından paylaşım yapan Yenenler yakın dostları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'u da etiketleyerek "Corona virüsü salgını varken biz de ailecek evdeyiz ve dışarı çıkıp başkasının sağlığını ve kendi sağlığımızı tehlikeye sokmuyoruz. Durumu hala hafife alıp sokaklarda fink fink gezen tozan arkadaşlarımız için de #evdekeyfimyerinde diye bir tag başlatıp durumun ciddiyetini hep birlikte evlerimizden paylaşım yaparak gösterebiliriz diye düşündüm. Siz de salgın sürecinden evinizde geçirdiğiniz eğlenceli vakitlerden paylaşım yapıp bize katılın en beğendiklerimizi de hem hikayede hem de EYS'de kullanalım!'

  3. Yenenler'in çağrısının ardından çok sayıda ünlü isim, sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmaya başladı.

    Yenenler'in çağrısının ardından çok sayıda ünlü isim, sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmaya başladı.

  4. Arkadaşının paylaşımına cevap veren Oğuzhan Koç "Çağrını aldığımda evde oturuyordum... ‘Ben de bir şey yapmalıyım’ dedim ve evde oturmaya devam ettim" derken İbrahim Büyükak da evde olduğunun çağrısını yaptı.

    Arkadaşının paylaşımına cevap veren Oğuzhan Koç "Çağrını aldığımda evde oturuyordum... ‘Ben de bir şey yapmalıyım’ dedim ve evde oturmaya devam ettim" derken İbrahim Büyükak da evde olduğunun çağrısını yaptı.

  5. Eser Yenenler'in başlattığı akıma Gamze Erçel, Aslı Kızmaz, Zeynep Bastık ve Berkay Şahin olmak üzere pek çok ünlü isimden destek geldi.

    Eser Yenenler'in başlattığı akıma Gamze Erçel, Aslı Kızmaz, Zeynep Bastık ve Berkay Şahin olmak üzere pek çok ünlü isimden destek geldi.

  6. HAZAL KAYA  Sosyal mesafeyi sevdik biz, evden çıkmıyoruz. Keyfimiz de gayet yerinde!

    HAZAL KAYA Sosyal mesafeyi sevdik biz, evden çıkmıyoruz. Keyfimiz de gayet yerinde!

  7. İLKER KIZMAZ  Aslıya evde yoğurt yaptıran virüs bize neler yaptırır

    İLKER KIZMAZ Aslıya evde yoğurt yaptıran virüs bize neler yaptırır

  8. ASLI KIZMAZ  Kitap, oyun hamuru, film, dans, ‘iyi ki doğdun’lar eşliğinde el yıkama! Berfu Yenenler görüyorum ve arttırıyorum.

    ASLI KIZMAZ Kitap, oyun hamuru, film, dans, ‘iyi ki doğdun’lar eşliğinde el yıkama! Berfu Yenenler görüyorum ve arttırıyorum.

  9. GAMZE ERÇEL  Siz de evdesiniz değil mi?

    GAMZE ERÇEL Siz de evdesiniz değil mi?

  10. ZEYNEP BASTIK

    ZEYNEP BASTIK