Enkaz Altındakiler İçin Zamana Karşı Yarış

Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası yıkılan ve hasar gören 17 binada arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İzmir'in Bayraklı ilçesi 283 Sokak, 258 Sokak ve 1593 Sokak''taki binaların enkazından 3 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

  1. İzmir 6,6 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. 17 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssü Seferihisar'dı. 15 saniye süren deprem en çok Bayraklı, Buca,, Bornova ve Seferihisar ilçelerini etkiledi.

    İzmir 6,6 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. 17 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssü Seferihisar'dı. 15 saniye süren deprem en çok Bayraklı, Buca,, Bornova ve Seferihisar ilçelerini etkiledi.

  2. Depremin ardından arama-kurtarma ekipleri vakit kaybetmeden harekete geçti. Hem İzmir'den hem de çevre illerden ekipler bölgeye sevk edild

    Depremin ardından arama-kurtarma ekipleri vakit kaybetmeden harekete geçti. Hem İzmir'den hem de çevre illerden ekipler bölgeye sevk edild

  3. 4 bina tamammen yıkıldı, 20'ye yakın bina hasar gördü. Depremin ardından arama-kurtarma ekipleri vakit kaybetmeden harekete geçti.

    4 bina tamammen yıkıldı, 20'ye yakın bina hasar gördü. Depremin ardından arama-kurtarma ekipleri vakit kaybetmeden harekete geçti.

  4. 17 binadaki arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

    17 binadaki arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

  5. EROL SUBAŞ KURTARILDI  İzmir'de 283 sokaktaki binanın enkazından Erol Subaş isimli kişi çevredekilerin alkışları arasında çıkarıldı

    EROL SUBAŞ KURTARILDI İzmir'de 283 sokaktaki binanın enkazından Erol Subaş isimli kişi çevredekilerin alkışları arasında çıkarıldı

  6. MALİK TAHİRLER KURTARILDI  Bayraklı ilçesi 258. Sokak'ta yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazında AFAD, AKUT Arama Kurtarma Derneği ve Büyükşehir Belediye İtfaiyesine bağlı ekipler çalışmalarını sürdürüyor.    Hava boşluğu oluşturan ekipler, arama kurtarma köpeklerinden de yararlanıyor.    Enkazdan çıkarılan 28 yaşındaki amatör futbolcu Malik Tahirler, hastaneye kaldırıldı.

    MALİK TAHİRLER KURTARILDI Bayraklı ilçesi 258. Sokak'ta yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazında AFAD, AKUT Arama Kurtarma Derneği ve Büyükşehir Belediye İtfaiyesine bağlı ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Hava boşluğu oluşturan ekipler, arama kurtarma köpeklerinden de yararlanıyor. Enkazdan çıkarılan 28 yaşındaki amatör futbolcu Malik Tahirler, hastaneye kaldırıldı.

  7. Ayrıca, 1593. Sokak'ta daha önce 3 kişinin kurtarıldığı enkazda bir kişi daha sağ çıkarıldı.    Arama kurtarma ekiplerinin bölgede çalışmaları devam ediyor.

    Ayrıca, 1593. Sokak'ta daha önce 3 kişinin kurtarıldığı enkazda bir kişi daha sağ çıkarıldı. Arama kurtarma ekiplerinin bölgede çalışmaları devam ediyor.