Sinema Emekçileri İçin Poz Verdiler

Mehmet Turgut'tan 'Ala Portreler'

  1. Fotoğrafçı Mehmet Turgut, geliri Oyuncular Sendikası aracılığıyla sinema emekçilerine aktarılacak bir sergi hazırladı.

    Fotoğrafçı Mehmet Turgut, geliri Oyuncular Sendikası aracılığıyla sinema emekçilerine aktarılacak bir sergi hazırladı.

  2. Turgut, "Âlâ Portreler" adını verdiği bu proje kapsamında; Aydın Boysan, Ara Güler, Şebnem Sönmez, Mustafa Alabora, Yetkin Dikinciler, Zeynep Oral, Rutkay Aziz, Erdal Beşikçioğlu ve Leman Sam'ı fotoğrafladı.

    Turgut, "Âlâ Portreler" adını verdiği bu proje kapsamında; Aydın Boysan, Ara Güler, Şebnem Sönmez, Mustafa Alabora, Yetkin Dikinciler, Zeynep Oral, Rutkay Aziz, Erdal Beşikçioğlu ve Leman Sam'ı fotoğrafladı.

  3. Her biri alanında başarılı olan bu isimlerin; "ustalık" kavramını oluşturan üç ana öğe; zaman, sabır ve sadakat hakkında görüşlerini anlattığı video çekimleri de sergide yer alacak.

    Her biri alanında başarılı olan bu isimlerin; "ustalık" kavramını oluşturan üç ana öğe; zaman, sabır ve sadakat hakkında görüşlerini anlattığı video çekimleri de sergide yer alacak.

  4. Dokuz usta ismin video ve portelerinin yer alacağı "Âlâ Portreler"den elde edilecek gelir ise, Oyuncular Sendikası aracılığı ile sinema emekçilerine aktarılacak.

    Dokuz usta ismin video ve portelerinin yer alacağı "Âlâ Portreler"den elde edilecek gelir ise, Oyuncular Sendikası aracılığı ile sinema emekçilerine aktarılacak.

  5. Sergi 12-17 Şubat 2014 tarihleri arasında Sofa Otel Hallarts'ta ziyarete açık olacak.

    Sergi 12-17 Şubat 2014 tarihleri arasında Sofa Otel Hallarts'ta ziyarete açık olacak.

  6. <b>Projenin perde arkasında bunlar yaşandı...</b>

    Projenin perde arkasında bunlar yaşandı...