Luis Suarez, Sosyal Medyayı Salladı...

Sosyal medyada Suarez patlaması!

  1. Rakibini ısırdığı için FIFA tarafından 9 maç ceza alan ve 4 ay futboldan men edilen LUruguaylı yıldız dün takımın kampından ayrılarak ülkesine döndü.

    Rakibini ısırdığı için FIFA tarafından 9 maç ceza alan ve 4 ay futboldan men edilen LUruguaylı yıldız dün takımın kampından ayrılarak ülkesine döndü.

  2. Havaalanında krallar gibi karşılanan Luis Suarez'e büyük destek vardı.

    Havaalanında krallar gibi karşılanan Luis Suarez'e büyük destek vardı.

  3. Suarez maskesi takan taraftarlar FIFA'ya tepkiliydi.

    Suarez maskesi takan taraftarlar FIFA'ya tepkiliydi.

  4. FIFA'ya 'Yozlaşmış' diyen taraftarlar Luis Suarez lehinde tezahüratta bulundu.

    FIFA'ya 'Yozlaşmış' diyen taraftarlar Luis Suarez lehinde tezahüratta bulundu.

  5. Dünya futbolunun efsanesi Diego Maradona da Suarez'e destek olurken katıldığı televizyon programında Suarez'i destekleyen tişört giydi.

    Dünya futbolunun efsanesi Diego Maradona da Suarez'e destek olurken katıldığı televizyon programında Suarez'i destekleyen tişört giydi.

  6. 2014 Dünya Kupası grup karşılaşmasında Uruguay, İtalya'yı yenerek Son 16'ya kalırken asıl olay yaratan rakibi Chiellini'yi ısıran Luis Suarez olmuştu.

    2014 Dünya Kupası grup karşılaşmasında Uruguay, İtalya'yı yenerek Son 16'ya kalırken asıl olay yaratan rakibi Chiellini'yi ısıran Luis Suarez olmuştu.

  7. Gündeme bomba gibi düşen bu olayın ardından sosyal medyada caps'ler bir bir paylaşılmaya başladı. İşte Suarez caps'leri...

    Gündeme bomba gibi düşen bu olayın ardından sosyal medyada caps'ler bir bir paylaşılmaya başladı. İşte Suarez caps'leri...