Hayalet Köy

Lübbey Köyü, kaderine terk edildi.

  1. İzmir’in Ödemiş ilçesinde, tarihi antik çağlara kadar uzanan ve kamuoyunda ’satılık köy’ olarak anılan Lübbey Köyü, kaderine terk edildi.

    İzmir’in Ödemiş ilçesinde, tarihi antik çağlara kadar uzanan ve kamuoyunda ’satılık köy’ olarak anılan Lübbey Köyü, kaderine terk edildi.

  2. Ödemiş ilçesinde, tarihi bir öneme sahip olan ve bölgede satılık köy olarak adlandırılan Lübbey Köyü ilgi bekliyor.

    Ödemiş ilçesinde, tarihi bir öneme sahip olan ve bölgede satılık köy olarak adlandırılan Lübbey Köyü ilgi bekliyor.

  3. Çam yaylada, kaderine terk edilen köy, adeta hayalet şehiri andırıyor. Köyde bugünlerde yaklaşık 10 kişi hayatını devam ettirirken, yaşayanların ise büyük çoğunluğu yaşlılardan oluşuyor.

    Çam yaylada, kaderine terk edilen köy, adeta hayalet şehiri andırıyor. Köyde bugünlerde yaklaşık 10 kişi hayatını devam ettirirken, yaşayanların ise büyük çoğunluğu yaşlılardan oluşuyor.

  4. Lübbey Köyünü terk etmek istemeyen kişiler, bir hayat mücadelesi vererek geçimini ise tarımla sağlıyor. Köy, yılın belirli dönemlerinde ise fotoğraf ve belgesel tutkunlarının akınına uğruyor.

    Lübbey Köyünü terk etmek istemeyen kişiler, bir hayat mücadelesi vererek geçimini ise tarımla sağlıyor. Köy, yılın belirli dönemlerinde ise fotoğraf ve belgesel tutkunlarının akınına uğruyor.

  5. Bölgeye gelen kişiler, kendi haline bırakılan ve hayalet şehri andıran köyün bir çok noktasını görüntüleyerek, tanıtımını yapmaya çalışıyor.

    Bölgeye gelen kişiler, kendi haline bırakılan ve hayalet şehri andıran köyün bir çok noktasını görüntüleyerek, tanıtımını yapmaya çalışıyor.