'Amfibüs' İstanbul'a Geliyor

‘Amfibüs’ İstanbul'a geliyor

  1. Dünya'nın en ilginç toplu taşıma aracı olan ‘amfibüs’ Hollanda'da yaygın bir şekilde kullanılıyor.

    Dünya'nın en ilginç toplu taşıma aracı olan ‘amfibüs’ Hollanda'da yaygın bir şekilde kullanılıyor.

  2. Aracın en dikkat çeken özelliği ise hem karada, hem denizde gidebilmesi.

    Aracın en dikkat çeken özelliği ise hem karada, hem denizde gidebilmesi.

  3. Hollanda'da bu araçları kullanan kaptanlar ‘amfibüs’ün birkaç yıl içerisinde Türkiye'de olacağını, İstanbul Boğaz'ını bu araçların süsleyeceğinin müjdesini verdi.

    Hollanda'da bu araçları kullanan kaptanlar ‘amfibüs’ün birkaç yıl içerisinde Türkiye'de olacağını, İstanbul Boğaz'ını bu araçların süsleyeceğinin müjdesini verdi.

  4. DENİZ KORKUSU  <br>  Ülke topraklarının çoğunluğu deniz seviyesinin altında olan Hollandalıların aslında 'amfibüs'ü yapmalarındaki amaçlardan birisi de bir gün ülkeleri su altında kalırsa bu araçlar ile ülkelerinden kaçmayı planlamaları.

    DENİZ KORKUSU
    Ülke topraklarının çoğunluğu deniz seviyesinin altında olan Hollandalıların aslında 'amfibüs'ü yapmalarındaki amaçlardan birisi de bir gün ülkeleri su altında kalırsa bu araçlar ile ülkelerinden kaçmayı planlamaları.

  5. Kanal7'de yayınlanan Özlem Tunca ile Dünyayı geziyorum programının da çekimleri Hollanda'da devam ediyor. Amfibüs'e binerek birebir otobüs içinde deniz heyecanını yaşayan Tunca, kaptandan önemli bilgiler aktarıyor...

    Kanal7'de yayınlanan Özlem Tunca ile Dünyayı geziyorum programının da çekimleri Hollanda'da devam ediyor. Amfibüs'e binerek birebir otobüs içinde deniz heyecanını yaşayan Tunca, kaptandan önemli bilgiler aktarıyor...

  6. İşte hem karada, hem denizde giden &#8216;amfibüs&#8217; otobüslerin turlarından birbirinden ilginç kareler...

    İşte hem karada, hem denizde giden ‘amfibüs’ otobüslerin turlarından birbirinden ilginç kareler...